Adnan Menderes Üniversitesi
Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu

Yüksekokulumuzda Kadına Yönelik Şiddete Karşı Semineri Düzenlendi.

Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulunda Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü sebebiyle 19 Kasım 2021 tarihinde seminer düzenlendi. Seminer Karacasu MİMYO Nuray-İrfan Bezci Kampüsü konferans salonunda gerçekleştirildi. Kadına Yönelik Şiddete Karşı Semineri’nde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Nazilli Sosyal Hizmet Merkezi Kadın Hizmetleri Birimi Sorumlusu Meral Bağcı İşeri ve Sosyolog Orhan Yılmaz konuşmacı olarak katıldı. Seminere katılan öğrencilere Bakanlığın kadına yönelik şiddetle ilgili yaptığı çalışmalar ve bakanlık tarafından verilen hizmetler hakkında bilgi verildi. Seminerin soru-cevap bölümünde söz alan öğrenciler yapılan çalışmalara karşın kadına şiddetin artmasına vurgu yaparken cezaların arttırılması gerektiğine dikkat çektiler. Seminerin tamamlanmasının ardından Karacasu MYO Müdürü Umut Tolga Gümüş, Meral Bağcı İşeri ve Orhan Yılmaz’a birer teşekkür belgesi takdim etti.

20211122212741-1453F872ARCGUURESIM1-000057178790668855092078.jpeg