Davutlar Meslek Yüksekokulu
Adnan Menderes Üniversitesi

''Dijitalleşen Dünya ve Turizm'' Paneli

Üniversitemiz Davutlar Meslek Yüksekokulu tarafından 27 Şubat 2016 Cumartesi günü Kuşadası Golf & SPA Resort Hotel’de “Dijitalleşen Dünya ve Turizm” başlıklı bir panel düzenlenmiştir.

Açılış konuşmasını Davutlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yard. Doç. Dr. Soner ALADAĞ’ın yaptığı panele konuşmacı olarak katılan IATI Konaklama Bölümü Direktörü Bahadır GERÇEK, Crystal Hotels Kurumsal İletişim ve Eğitim Müdürü Adil GÜRKAN, Dijital İletişim Danışmanı ve Blogger Funda GÜLEÇ YALÇIN, Web Arayüz Tasarımcısı Hasan YALÇIN, Markör Markalaştırma Ajansı Başkanı Özel Oytun TÜRKOĞLU ile Davutlar Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlileri Mehtap YÜCEL ve Seden ALGÜR; dijital dünyadaki gelişmeler ve turizm endüstrisindeki yansımaları konusunda bilgi aktarmışlardır.Panele katılan değerli panelistlerimize; panel moderatörlüğünü üstlenen Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdullah TANRISEVDİ’ye; panel organizasyonunda görev alan üniversitemiz Davutlar Meslek Yüksekokulu Sosyal, Kültürel ve Akademik Faaliyetler Komisyonu üyeleri Öğr. Gör. Erhan COŞKUN ve Öğr. Gör. Şef Ozan GÜNGÖR’e; IQUEE.M Dijital Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Berkun MERAL’e; konaklama, toplantı salonu ve yiyecek-içecek hizmetleri konusunda tam sponsorluk desteği veren Kuşadası Golf & SPA Resort Hotel Genel Müdürü Gökhan ŞANOĞLU nezdinde tüm çalışanlara teşekkür ederiz.