ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU

BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI PROGRAMI ARAMA MOTORU OPTİMİZASYONU DERSİ ETKİNLİĞİ

Bilgisayar Programcılığı Programı Öğr.Gör.Taner KARATAŞ tarafından verilen Arama Motoru Optimizasyonu dersi kapsamında 5 Ocak 2021 günü saat 15.30 da sektörün öncü isimlerinden Ayhan KARAMAN dersimize konuk oldu.

Etkinliğe, Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr.Üyesi Özel SEBETÇİ, Öğr.Gör. Taner KARATAŞ, Öğr.Gör. Erkan GÜLER, Öğr.Gör. Gizem Gürel DÖNÜK, Öğr.Gör. Mehmetcan HANAYLI ve Bilgisayar Programcılığı Programı 1. ve 2. sınıf öğrencileri katıldı.

Uzaktan eğitim yöntemi ile yapılan buluşmada etkinlik Ayhan KARAMAN’ın kısa bir özgeçmişi ile başladı. Ardından konuğumuz “Oyunu Kurallarına Göre Oynamaya Hazır mısın?” adlı sunumuyla Arama Motoru Optimizasyonu’nun temel mantığı hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Ayhan KARAMAN, kitabının yeni baskısından da 30 adet Yüksekokulumuza hediye edeceğinin sözünü verdi. Ayrıca Site Destek: Dijital Performans Ajansı’nın da sahibi olan Ayhan KARAMAN, öğrencilere mezuniyet sonrası iş hayatı, sektörünün öncelikli ihtiyaçları ve nasıl bir çalışan profili arzuladıkları hakkında aydınlatıcı bilgiler sundu.

Öğrencilerimiz, etkinliğin kendileri için çok faydalı olduğunu belirterek, sektörün önde gelen isimleriyle sık sık bir araya gelmek istediklerini belirttiler. Öğrencilerin mesleki ve sektör ile ilgili, staj olanakları ve mezuniyet sonrası iş hayatına yönelik sorularının cevaplanmasıyla etkinlik sona erdi.

20210110151144-796OYKQJAYHANKARAMAN-000073419804864810413314.jpg