Ziraat Fakültesi

Tarım Öğretiminin 174. Yılı Kutlamaları Fakültemiz İşbirliği ile Gerçekleştirildi

Tarımsal Öğretimin 174. yılı kutlamaları, Ziraat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi işbirliğinde ADÜ Atatürk Kongre Merkezi Miletos salonunda gerçekleştirildi. Kutlamalar kapsamında gerçekletirilen "Tarım Şurasından İzlenimler" isimli panel eski rektörümüz Prof. Dr. Cezmi ÖNCÜER moderatörlüğünde yapıldı. Panelistler Prof. Dr. Ferit ÇOBANOĞLU, Doç. Dr. Mustafa SÜRMEN, Doç. Dr. Osman Orkan ÖZER ve Doç. Dr. Altuğ ÖZDEN şuradan kendi alanlarına ait izlenimlerini aktardılar. Panel sonunda ZMO Aydın Şubesi tarafından hazırlanan teşekkür plaketleri panelistlere takdim edildi.

baslik(26).jpg