Ziraat Fakültesi

Yurt Dışından Lisansüstü Eğitim için Fakültemize İlgi

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ailesine yeni katılan Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cafer EKEN’in koordinatörlüğünde Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ile L.N. Gumilyov Eurasian National Üniversitesi (Nursultan, Kazakistan) arasında imzalanan ikili iş birliği antlaşması çerçevesinde Prof. Dr. Cafer EKEN’in Ortak Danışman olduğu doktora öğrencisi Altynay ISMAGULOVA araştırma stajını yapmak üzere Ziraat Fakültesine gelmiştir.
Prof. Dr. Cafer EKEN ve doktora öğrencisi Altynay ISMAGULOVA, 23.12.2019 tarihinde Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim GENÇSOYLU’ya teşekkür ziyaretinde bulunmuşlar, ziyaret karşılıklı hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle son bulmuştur.

baslik(19).jpg