Ziraat Fakültesi

Adü Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümünün Büyük Başarısı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Ziraat Fakültesi, Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Emre SEVİNDİK ve Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin UYSAL koordinatörlüğünde Yüksek lisans öğrencileri Kemalcan OKAN, Fadime EFE, Meltem ERDEM, Mazlum Umut KILIÇ, Yaren ÇOŞAR, Cem DAYAN, Mehmet ÖZCOŞAR ve Mesut KURT’un katılımları ile 28-30 Kasım tarihlerinde Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde düzenlenen Uluslararası Genç Araştırmacı Öğrenci Kongresine 7 adet sözlü sunum ile katılmışlardır. Kongrede Dr. Öğr. Üyesi Emre SEVİNDİK ve Yüksek Lisans Öğrencisi Kemalcan OKAN’nın yapığı ‘’ Bazı Rosaceae (Gülgiller) Türlerine Ait Fenilalanin Amonyum Liyaz (PAL) Proteinlerinin İn Siliko Analizi’’ Başlıklı sunum Fen Bilimleri Temel Alanında en iyi sözel İkincilik Ödülünü almaya hak kazanmıştır. ADÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. İbrahim GENÇSOYLU, Dr. Öğr. Üyesi Emre SEVİNDİK ve Yüksek Lisans Öğrencisi Kemalcan OKAN’ı tebrik edip, başarılarının devamını diledi.

baslik(17).jpg