Adnan Menderes Üniversitesi
Ziraat Fakültesi

Fakültemizde Fotoğraf Sanatı Üzerine Sunum ve Söyleşi

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Ziraat Fakültesi’nde “Fotoğraf Topluluğu” girişimiyle Fotoğraf Sanatçısı ve Fotoğraf Eğitmeni Gılcan Mete DELİBAY’ı konuk ettik. Fotoğraf tarihçesi ve insan neden fotoğraf çekme ihtiyacı hisseder konuları sonrası Gılcan Mete DELİBAY’ın 2 güzel fotoğraf sunumu ile devam eden söyleşi soru ve cevaplar ile son buldu. Öğrenci ve hocalarımızın yoğun katılımında gerçekleşen bu etkinlikte Ziraat Fakültesi Dekanlığı ve Fotoğraf Topluluğunun yoğun çabalarının ödülü ağzına kadar dolu bir salon ve keyifli dakikalar oldu. Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet KILIÇKAN ile de görüşen sanatçımız her türlü destek ve işbirliği için her zaman hazır olduğunu belirterek teşekkür etti.

Fotoğraf Topluluğu Yönetim Kurulu ve emeği geçen öğrencilerimiz

baslik(13).jpg