Adnan Menderes Üniversitesi
Ziraat Fakültesi

11.11 2019 SAAT: 11.11 FİDAN DİKME ETKİNLİĞİ

ADÜ Ziraat Fakültesi arazisinde 11.11.2019 tarihinde saat 11.11‘ de 11 Milyon Ağaç “ Bugün Fidan, Yarın Nefes, Geleceğe Nefes” kampanyası kapsamında başta Rektörümüz Prof.Dr. Osman Selçuk ALDEMİR, Rektör Yardımcılarımız Prof.Dr. Ali AKYOL, Prof.Dr. Mehmet AYDIN tüm akademik, idari ve işçiler için 200 adet zeytin fidan dikimini gerçekleştirdi. Zeytin fidanı dikimine Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mehmet AYDIN’ da katılmıştır. Fakülte Dekan Vekili Prof.Dr. İbrahim GENÇSOYLU “ Fakültemiz kurulduğundan bu tarafa ikinci kez personelimiz adına fidan dikimini yapıldığını, bir yandan ülkemizin ağaçlandırılmasına katkı verdiklerini bir yanda boş arazilerin değerlendirildiğini ve üretime katkı sağlamak amacıyla zeytin fidanı diktiklerini belirtmişlerdir. Dikimin ardından tüm personele kendi ürettikleri dondurma ikram edilerek, fidan dikim töreni tamamlanmıştır.

Fotoğraflar için tıklayınız...

baslik(12).jpg