Veteriner Fakültesi

Aydın ADÜ-VET FAK Yaşam Boyu Öğrenme Platformu 2022 yılında sunumlarına devam ediyor

Aydın ADÜ-VET FAK Yaşam Boyu Öğrenme Platformu, 2021 yılında Fakülte Öğretim Elemanları ve Mezunlarında oluşan Egzotik Hayvan Çalışma Grubu'nu oluşturmuş olup, Egzotik Hayvan Hekimliği E-Sunum Serisi planlamıştır. Platform, internet üzerinden "Veteriner Hekimlikte Sürüngenler" başlığı altında dört aşama sunum gerçekleştirmiştir. Bu sunum serisinin tamamını takip edenlere "Katılım Belgesi" verilmiştir.

Bu yıl, egzotik hayvanlarla ilgili e-sunum serisi kapsamında "Veteriner Hekimlikte Süs Kuşları" başlığı altında sunum serisi planlanmış olup, 13 Ocak 2022 tarihinden itibaren, üç haftada bir süs kuşları ile ilgili sunum yapılacaktır. Sunumlar yine internet üzerinden gerçekleştirilecek olup, tüm sunumları takip eden Veteriner Hekimlere Katılım Belgesi verilecektir. Sunum günleri, sunumlardan bir hafta önce ilan edilecek olup sunumlar akşam saatlerinde gerçekleştirilecektir.

Başarılı bir yıl geçirmek dileğiyle, emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Aydın ADÜ-VET FAK Yaşam Boyu Öğrenme Platformu

20220106105253-NTFACEBOOKTWITTERYBO-000058055490602019443476.jpg