Veteriner Fakültesi

Türk Veteriner Hekimleri Birliği, Fakültemizi Ziyaret Etti

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu, İkinci Başkanı Muhlis Atay, Genel Sekreteri H. Haluk Aşkaroğlu, Aydın Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Şahin, Genel Sekreter Hakan Kaya ve Sayman Hidayet Yaman, 24 Mart 2021 tarihinde Üniversitemiz Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cavit Kum’u makamında ziyaret ettiler.

Veteriner Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Bülent Ulutaş ve Doç. Dr. Göksel Erbaş’ın da bulunduğu ziyarette, ‘Veteriner Hekimlik’ mesleği ve eğitiminin ülkemiz açısından önemi görüşüldü. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cavit KUM, Aydın’ın tarım ve hayvancılık potansiyelinin yüksek olduğunu belirterek sadece eğitime değil, aynı zamanda bölge ve ülke hayvancılığının gelişmesine de Fakülte olarak destek vermeye çalıştıklarını belirtti. Fakülte ve meslek odaları arasındaki akademik iş birliği çalışmaların öneminin de ifade edildiği ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulması ile sona erdi.

20210326220831-MAGE20210325AT104255-000000942934254490986209.jpeg