Turizm Fakültesi

21 Şubat Dünya Rehberler Günü Etkinliği

21 Şubat Dünya Rehberler Günü kapsamında, Aydın Turist Rehberleri Odası (ATRO) tarafından organize edilen ve 1 hafta boyunca devam edecek etkinliklerin ilki olan “Turizm ve Rehberlikte Dijital Gelecek” konulu panel, 17 Şubat 2020 tarihinde Profesyonel Turist Rehberi Özge ERSU’nun sunumuyla fakültemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

İki bölümden oluşan panelin ilk bölümünde “Aşırı Turizm” kavramı ve dünya genelinde etkilerinden bahsedilirken, ikinci bölümde ise teknolojik gelişmelerin gerek turist rehberliğine gerekse turizmin diğer paydaşlarına muhtemel olumlu ve olumsuz etkilerinden bahsedildi.

Panele ATRO Yönetim Kurulu Başkanı Ozan SAYIN ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra, sektörde hizmet veren Profesyonel Turist rehberleri, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Turizm Fakültesinin Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Aziz BOSTAN ve değerli Öğretim Üyeleri ile Turizm Rehberliği bölümü öğrencileri yoğun ilgi gösterdiler.

Panel sonunda fakültemizin Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Aziz BOSTAN değerli katkılarından dolayı Profesyonel Turist Rehberi Özge ERSU’ya bir teşekkür belgesi takdim etti.

Rehberler Günü Haber(1).jpg