Turizm Fakültesi

FAKÜLTEMİZ, TURİZM DÜNYASINA HOŞGELDİNİZ ETKİNLİĞİNE İLK KEZ EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Okulumuz birinci sınıf öğrencilerinin kamu, özel sektör ve sivil toplum temsilcileriyle buluşturulduğu oryantasyon etkinliği geniş katılımla 31 Ekim 2019 tarihinde saat 15:00-17:00 arasında Fakültemizde gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Belediyesi Özel Kalem Müdürü Cevat Göğez, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Karagöz, İlçe Sahil Güvenlik Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Cihan Seymen, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim  Ataman, Kuşadası Ticaret Odası Meclis Katip Üyesi Nurgil Gürcan, Kuşadası Liman Başkanı Kürşat Biçici, Kuşadası Şoförler Odası Başkanı Hüsnü Öten, TÜRSAB BTK Başkanı Eda Yurtcan, ATRO Başkan Vekili Celal Küçük ve KUPAD Başkan Yardımcısı Aydın Sürer ile Göçtur Turizm ve Yatırım A.Ş., Pine Bay Resort Hotel ve Ephesia Holiday Beach Club yöneticilerinin de teşrifleriyle gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerimiz ile kendilerini bekleyen gerek üniversitedeki eğitim öğretim hayatları, gerekse de turizm profesyonelleri olarak hizmet verecekleri sektör gereksinimleri hakkında bilgi ve tecrübeler paylaşıldı. Öğretim Elemanı Saime Alev Topçu’nun organizasyon görevini üstlendiği etkinliğin PepsiCo Turkey, KUPAD, Triaa Organizasyon, Charisma Hotel, Ömer Tatil Köyü ve Tart Dünyası işbirlğiyle gerçekleştirilmesi sevinçle karşılandı.

Oryantasyon Haber.jpg