Turizm Fakültesi

Lisansüstü öğrencilerimiz Kuşadası Belediyesi Ambalaj Atıkları Toplama ve Ayırma Tesisi'ni gezdiler

Lisansüstü öğrencilerimiz, Proje Yönetimi dersi kapsamında kendisi de bir AB projesi olan tesiste eğitim gezisine katıldılar.

Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Aziz Bostan ve dersin yürütücüsü Prof. Dr. Osman Nuri Özdoğan'ın eşlik ettiğe gruba Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu ve tesis yetkilileri proje hakkında bilgi verdiler.

Anlatımlarında projenin ayırt edici özellikleri, fonlanması, eşsermaye koşulları gibi pek çok hususta açıklamalarda bulunan yetkililer, geri dönüştürülebilir atıkların kaynağında ayrıştırılmasının önemini özellikle vurguladılar.

Gezide ayrıca, Kuşadası ve çevresi için proje geliştirmede işbirliği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Ambalaj Haber.jpg