Turizm Fakültesi

FAKÜLTEMİZ, GELENEKSEL OLARAK GERÇEKLEŞTİRDİĞİ SEMPOZYUMA 33. KEZ EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Fakültemiz, her yıl Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, geride bırakılan turizm sezonunun değerlendirildiği ve yaklaşan sezonla ilgili beklentilerin dile getirildiği gelenekselleşmiş sempozyumunu endüstrinin önemli temsilcilerinin katılımıyla bir kez daha gerçekleştirdi. Bu yıl “2018 Yılı Türk Turizminin Genel Değerlendirmesi ve 2019 Yılından Beklentiler” ismini alan sempozyum, 16 Nisan 2019 tarihinde Turizm Fakültesi Konferans Salonu’nda saat 14:00-16:00 arasında dinleyicilere sunuldu.

Dekanımız Prof. Dr. Osman Selçuk ALDEMİR' ve Kuşadası Kaymakamı Sadettin YÜCEL'in açılış konuşmalarını yaptıkları sempozyumumuza bu sene Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alp TİMUR başkanlık etti.  Celal KÜÇÜK (Kuşadası Rehberler Odası Yönetim Kurulu Üyesi), Rıza ESEN (Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği Başkan Yardımcısı), Murat KARABULUT (TURSAB Yönetim Kurulu Üyesi ve Mezunlar Derneği Üyesi) ve Eda YURTCAN'ın (Kuşadası TURSAB Bölge Temsil Kurulu Başkanı) konuşmacı olarak katıldığı sempozyumda ilçemizin turizm kapasitesi, son üç yılda turizm verilerinin seyri, Rus ve İngiliz turizm pazarından beklentiler, Brexit'in olası yansımaları ve turizmin 12 aya yayılmasına yönelik gündemdeki gelişmeler gibi pek çok konu masaya yatırıldı."

Sempozyum Haber 2019.jpg