Turizm Fakültesi

Sektör Paydaşları ile İş Birliği Kapsamanında Gerçekleştirilen Ziyaretler -VII

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Turizm Fakültesi olarak sektör paydaşlarıyla iş birliği çerçevesinde 26.02.2021 tarihinde Aydın Turist Rehberleri Odası (ATRO) ziyareti gerçekleştirildi.

Ziyareti Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Davutlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Doç.Dr. Aziz BOSTAN, Turizm Rehberliği Bölümü Bölüm Başkanı Prof.Dr. Abdullah TANRISEVDİ, Turizm İşletmeciliği Bölümü öğretim üyeleri Doç.Dr. Ahu YAZICI AYYILDIZ ve Dr.Öğr. Üyesi Tuğrul AYYILDIZ, Seyahat İşletmeciliği Bölümü Dr.Öğr. Üyesi Ece ÖNCÜER, Öğr.Gör. Ergün EFENDİ ve Davutlar Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr.Gör Ayşe ARSLAN gerçekleştirdi.

Toplantıya Aydın Turist Rehberleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ozan SAYIN, Yönetim Kurulu üyeleri Sayın Hakan KASAP, Sayın Ozan GÜNDÜZALP, Denetim Kurulu üyesi Sayın Mehmet ADIGÜZEL ve diğer üyeler katıldılar.

Toplantı sonucunda ATRO ile fakülte arasında iş birliği yapmak üzere kararlar alındı. Aydın Turist Rehberleri Odası yöneticilerine göstermiş oldukları misafirperverlik için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

20210228135622-MAGE20210228AT101734-000022585886492398395024.jpeg