Turizm Fakültesi

Sektör Paydaşları ile İş Birliği Kapsamanında Gerçekleştirilen Ziyaretler -II

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Turizm Fakültesi sektörle iş birliği yapmak için otel ziyaretlerine devam ediyor. Fakülte olarak 2 Şubat 2021 tarihinde ziyaret Ramada Otel & Suites By Wyndham Kuşadası ve Ramada Resort By Wyndham Kuşadası  otellerine yapıldı.  Ziyareti Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Davutlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Doç.Dr.Aziz Bostan, Turizm İşletmeciliği Bölümü, Dr.Öğr.Üyesi Ahu Yazıcı Ayyıldız, Öğr.Gör.Funda Sönmezateş  ve Davutlar Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Ayşe Arslan gerçekleştirdi. Toplantıya Ramada Otel & Suites By Wyndham Genel Müdürü Sayın Serkan Yıldırım, Ramada Resort By Wyndham Genel Müdürü Sayın Mehmet Uçar, Ramada Otel & Suites By Wyndham İnsan Kaynakları Müdürü Nazlı Albayrak, Ramada Resort By Wyndham Ön Büro Müdürü Sayın Murat Birel katıldılar. Toplantı sonucunda iki otel ile fakülte arasında birçok konuda iş birliği kararı alındı. Otel yöneticilerine göstermiş oldukları misafirperverlik için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

20210202212433-MAGE20210202AT182935-000066312821218863603426.jpeg