Turizm Fakültesi

Sektör Paydaşları ile İş Birliği Kapsamanında Gerçekleştirilen Ziyaretler

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Turizm Fakültesi sektörle iş birliği yapmak için otel ziyaretlerine başladı. Fakülte olarak ilk ziyaret Pine Bay Holiday Resort Otel ve Double Tree By Hilton Kuşadası otellerine yapıldı.  Ziyareti Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Davutlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Doç. Dr. Aziz BOSTAN, Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Osman Nuri ÖZDOĞAN, Turizm İşletmeciliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ahu YAZICI AYYILDIZ ve Davutlar Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ayşe ARSLAN gerçekleştirdi. Toplantıya Pine Bay Holiday Resort Genel Müdürü Sayın Okan KÜÇÜKMUSTAFA, Double Tree By Hilton Kuşadası Genel Müdürü Sayın Emre ERSOY, Pine Bay Holiday Resort Otel ve Double Tree By Hilton Kuşadası İnsan Kaynakları Direktörü Sayın Ebru GÖKÇE ve Eğitim Müdürü Sayın Jale KARAKAŞ katıldılar. Toplantı sonucunda iki otel ile fakülte arasında birçok konuda iş birliği kararı alındı. Otel yöneticilerine göstermiş oldukları misafirperverlik için çok teşekkür ediyoruz. Turizm Fakültesi kalite standartları çerçevesinde sektör paydaşları ile iş birliği için ziyaretler devam edecektir.

20210124122821-MAGE20210124AT121825-000062447895117253697409.jpeg