Adnan Menderes Üniversitesi
SÖKE İŞLETME FAKÜLTESİ

Mezuniyet

MEZUNİYET TÖRENİ HAKKINDA
Mezuniyet töreni 10 Haziran 2019 tarihinde Aydın Şehir Merkezi Kipa yanında bulunan statta yapılacaktır. Mezun olacak tüm öğrencilerin tören günü saat 16:30’da stat önünde cübbeleriyle kendi imkanları ile hazır bulunmaları gerekmektedir.
Öğrenciler üst aramasıyla stat içerisine alınacaklardır. Saat 17.00’dan itibaren stada alınacak öğrenci ailelerinin girişi farklı turnikelerden yapılıp, öğrenci aileleri tribünlerde yerlerini alacaklardır.
Törenle ilgili bilgiler şu şekildedir:
1- Fakültemiz öğrencileri protokolün sol karşı tarafında yerlerine alacaklardır.
2- Tören saat 18:00’de başlayacaktır.
3- Tören sırasında bölümlerin başlarında bölüm araştırma görevlileri hazır bulunacaktır.
4- Tören saygı duruşu, İstiklal Marşı ve protokol konuşmaları ile başlayacaktır.
5- Üniversitemiz öğrencileri adına konuşmayı bu yıl “Tıp Fakültesi Okul Birincisi” yapacaktır.
6- Fakülte birincisi öğrenciye plaket ve başarı belgeleri protokol üyeleri tarafından verilecektir.
7- Öğretim elemanları saha içerisinde öğrencilerimize başarı belgelerini takdim edeceklerdir.
8- Resmi tören; öğrenci andı ve toplu kep atma töreni ile bitecek, sonrasında “Cheesebrothers” ve “Manga” konserleri ile devam edecektir. Öğrenciler konserleri çimlerin üzerinde oturarak takip edebileceklerdir. Resim çektirmek vb. nedenlerle çimlerden tribünlere geçen öğrenciler geri dönemeyeceklerdir. Gerek tören sırasında gerekse konser sırasında stad içerisine sadece öğrencilerin alınacak olması nedeniyle öğrencilerin kimlik kartlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
Tören Akışı Aşağıdaki gibidir;
-Açılış konuşmaları,
-Sema Gösterisi,
-Halkoyunu gösterisi,
-Birincilere belge ve plaket verilmesi,