2004-2009 | Lisans | Gaziantep Üniversitesi | Mühendislik Fakültesi » Gıda Mühendisliği Bölümü » Gıda Mühendisliği Pr. (İngilizce) |
2010-2012 | Yüksek Lisans | Harran Üniversitesi | Fen Bilimleri Enstitüsü » Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli) |
2013-2017 | Doktora | Ege Üniversitesi | Fen Bilimleri Enstitüsü » Gıda Teknolojisi (Dr) |
İngilizce | 2010 | ÜDS | 88.750 |
İngilizce | 2016 | YDS | 86.25000 |
2010-2013 | ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ | Harran Üniversitesi | Harran Üniversitesi » Ziraat Fakültesi » Gıda Mühendisliği Bölümü |
2013-2017 | ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ | Aydın Adnan Menderes Üniversitesi | Mühendislik Fakültesi » Gıda Mühendisliği Bölümü |
2017-2020 | DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ | Aydın Adnan Menderes Üniversitesi | Mühendislik Fakültesi » Gıda Mühendisliği Bölümü |
2020- | DOÇENT | Aydın Adnan Menderes Üniversitesi | Mühendislik Fakültesi » Gıda Mühendisliği Bölümü |
2013-2015 | Komisyon Üyeliği | Aydın Adnan Menderes Üniversitesi | |
2014-2015 | TC Üniversitelerarası Kurul ÜAK 2014 2015 Dönem İletişim Koordinatörlüğü | Aydın Adnan Menderes Üniversitesi | |
2015-2017 | Komisyon Başkanlığı | Aydın Adnan Menderes Üniversitesi | |
2017-2019 | Komisyon Üyeliği | Aydın Adnan Menderes Üniversitesi | |
2017-2019 | Komisyon Başkanlığı | Aydın Adnan Menderes Üniversitesi | |
2017-2020 | Fakülte Yönetim Kurulu Üyeliği | Aydın Adnan Menderes Üniversitesi | |
2017-2019 | Komisyon Başkanlığı | Aydın Adnan Menderes Üniversitesi | |
2017-2021 | Üniversite Merkezi Derslikler Koordinatörlüğü | Aydın Adnan Menderes Üniversitesi | |
2017-2020 | Fakülte Kurulu Üyeliği | Aydın Adnan Menderes Üniversitesi | |
2017-2019 | Dekan Yardımcısı | Aydın Adnan Menderes Üniversitesi | |
2019- | Komisyon Üyeliği | Aydın Adnan Menderes Üniversitesi | |
2018 Tamamlandı TezMerkezi |
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı |
Yüksek Lisans - Ahmet G. Susam kepeğinden protein özütlenmesinde enzimin ve ultrases işleminin etkilerinin belirlenmesi |
2019 Tamamlandı TezMerkezi |
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı |
Yüksek Lisans - Özge U. Şeker otundan (Stevia rebaudiana) steviol glikozitlerin ve fenolik maddelerin ekstraksiyonunda mikrodalga ve ultrases uygulamalarının optimizasyonu |
2019 Tamamlandı TezMerkezi |
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı |
Yüksek Lisans - Pınar Ö. Susam kepeğinden protein ve fenolik maddelerin özütlenmesinde mikrodalga ve vakumlu ultrases destekli yöntemlerin etkilerinin araştırılması |
2020 Tamamlandı TezMerkezi |
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı |
Yüksek Lisans - Fulya O. Ultrases teknolojisi ve sanitasyon ajanları ile yıkama işlemlerinin kuru incirin kalite özelliklerine etkileri |
2021 Tamamlandı TezMerkezi |
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı |
Yüksek Lisans - Elif Ezgi Ö. Püskürtmeli kurutma ve dondurarak kurutma yöntemleri kullanılarak susam işleme atığından bitkisel protein tozu üretimi ve toz ürün karakterizasyonu |
2022 Tamamlandı TezMerkezi |
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı |
Yüksek Lisans - Sena A. Mikrodalga ve ultrasesdestekli mikrodalga pastörizasyon yöntemlerinin koruk suyunun kalite özelliklerine etkisi |
2017-2018-Lisans | Meyve ve Sebze Teknolojisi |
2017-2018-Yüksek Lisans | Meyve Sebze Kimyası ve Muhafaza Yöntemleri |
2017-2018-Lisans | Gıda Mühendisliğine Giriş |
2017-2018-Lisans | Reaksiyon Kinetiği |
2017-2018-Lisans | Kütle ve Enerji Denklikleri |
2017-2018-Lisans | Gıda Teknolojisi Laboratuvarı II |
2017-2018-Yüksek Lisans | İleri Meyve ve Sebze İşleme Teknolojileri |
2018-2019-Yüksek Lisans | İleri Meyve ve Sebze İşleme Teknolojileri |
2018-2019-Lisans | Gıda Teknolojisi Laboratuvarı II |
2018-2019-Lisans | Gıda Mühendisliğine Giriş |
2018-2019-Yüksek Lisans | Meyve Sebze Kimyası ve Muhafaza Yöntemleri |
2018-2019-Doktora | Gıda Mühendisliğinde Vakum Teknolojisi Uygulamaları |
2018-2019-Lisans | Meyve ve Sebze Teknolojisi |
2018-2019-Lisans | Reaksiyon Kinetiği |
2018-2019-Lisans | Madde ve Enerji Denklikleri |
2018-2019-Doktora | Gıdalarda Antioksidan Özellikli Maddeler ve Analiz Yöntemleri |
2018-2019-Yüksek Lisans | Gıdaların Zenginleştirilmesi ve Biyoyararlılık |
2019-2020-Doktora | Gıdalarda Antioksidan Özellikli Maddeler ve Analiz Yöntemleri |
2019-2020-Yüksek Lisans | Gıdaların Zenginleştirilmesi ve Biyoyararlılık |
2019-2020-Lisans | Gıda Mühendisliğine Giriş |
2019-2020-Lisans | Madde ve Enerji Denklikleri |
Mühendislik Temel Alanı | Gıda Bilimleri ve Mühendisliği | Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi |
Hakemli , GENÇDAĞ ESRA, ÖZDEMİR ELİF EZGİ, DEMİRCİ KARDELEN, GÖRGÜÇ AHMET, YILMAZ FATİH MEHMET , Copigmentation and stabilization of anthocyanins using organic molecules and encapsulation techniques,1,2022 |
Hakemli , GÖRGÜÇ AHMET, GENÇDAĞ ESRA, DEMİRCİ KARDELEN, VAYİÇ AYLİN, YILMAZ FATİH MEHMET , The effect of high-power ultrasound pretreatment on drying efficiency and bioactive compounds of chokeberry (Aronia melanocarpa L.),1,2022 |
Hakemli , ÖZDEMİR ELİF EZGİ, GÖRGÜÇ AHMET, GENÇDAĞ ESRA, YILMAZ FATİH MEHMET , Physicochemical, functional and emulsifying properties of plant protein powder from industrial sesame processing waste as affected by spray and freeze drying,1,2022 |
Hakemsiz , BİLEK SEDA,YILMAZ FATİH MEHMET , Meyve ve sebzelerin işlenmesinde vakum teknolojisi uygulamaları,3,2014 |
Hakemli , KARAASLAN MEHMET,ÖZDEN MUSTAFA,VARDİN HASAN,YILMAZ FATİH MEHMET , Optimisation of phenolic compound biosynthesis in grape (Bogazkere Cv) callus culture,6,2013 |
Hakemli , GENÇDAĞ ESRA, GÖRGÜÇ AHMET, AYLAN FUNDA, ARI GÜLŞAH, BİLGİN ÖZLEM, YILMAZ FATİH MEHMET , Techno-functional effect of stevia extract substitution on dry fig fortified ice-cream,5,2021 |
Hakemli , ÖZDEMİR ELİF EZGİ, GÖRGÜÇ AHMET, GENÇDAĞ ESRA, YILMAZ FATİH MEHMET , Püskürtmeli kurutma ve dondurarak kurutma yöntemlerinin temelleri ve bu yöntemler ile gıda atıklarından toz ürünlerin üretimi,1,2021 |
Hakemli , GÖRGÜÇ AHMET, GENÇDAĞ ESRA, OKUROĞLU FULYA, YILMAZ FATİH MEHMET, BIYIK HACI HALİL, ÖZTÜRK KÖSE SENEM, ERSUS SEDA , Single and combined decontamination effects of power-ultrasound, peroxyacetic acid and sodium chloride sanitizing treatments on Escherichia coli, Bacillus cereus and Penicillium expansum inoculated dried figs,1,2021 |
Hakemli , GENÇDAĞ ESRA,GÖRGÜÇ AHMET,OKUROĞLU FULYA,YILMAZ FATİH MEHMET , The effects of power - ultrasound, peroxyacetic acid and sodium chloride washing treatments on the physical and chemical quality characteristics of dried figs,1,2021 |
Hakemli , GÖRGÜÇ AHMET,GENÇDAĞ ESRA,YILMAZ FATİH MEHMET , Bioactive peptides derived from plant origin by-products: Biological activities and techno-functional utilizations in food developments A review,10,2020 |
Hakemli , GENÇDAĞ ESRA,GÖRGÜÇ AHMET,YILMAZ FATİH MEHMET , Gıda atıklarından biyoaktif peptitlerin geri kazanımı ve biyoyararlanım özellikleri,4,2020 |
Hakemsiz , ERSUS SEDA,YILMAZ FATİH MEHMET,ARSLAN EZGİ,CESUR SERAP , Meyve ve sebze ambalajında antibakteriyel ve biyobozunur plastikler,4,2014 |
Hakemsiz , ERSUS SEDA,TEKİN İDİL,ÖZCAN KARDELEN,YILMAZ FATİH MEHMET , Türkiyede yetiştirilen kırmızı pancarın doğal renklendirici olarak değerlendirilmesi,6,2016 |
Hakemli , VARDİN HASAN,YILMAZ FATİH MEHMET , Gıda üretim tesisleri tasarımının bileşenleri,6,2011 |
Hakemli , VARDİN HASAN,YILMAZ FATİH MEHMET , Gıda endüstrisinde gıda işleme makineleri ve ekipmanlarının seçimi,9,2012 |
Hakemli , YILMAZ FATİH MEHMET,GÖRGÜÇ AHMET,UYGUN ÖZGE,BİRCAN CAVİT , Steviol glycosides and polyphenols extraction from Stevia rebaudiana Bertoni leaves using maceration, microwave-, and ultrasound-assisted techniques,1,2021 |
Hakemli , YILMAZ FATİH MEHMET,ZUNGUR BASTIOĞLU ASLI , Production of phenolic enriched mushroom powder as affected by impregnation method and air drying temperature,3,2020 |
Hakemli , YAVAŞ İLKAY,YILMAZ FATİH MEHMET,ÜNAY AYDIN , Promoting effect of foliar silicon on steviol glycoside contents of Stevia rebaudiana Bertoni under salt stress,10,2019 |
Hakemli , GÖRGÜÇ AHMET,BİRCAN CAVİT,YILMAZ FATİH MEHMET , Sesame bran as an unexploited by-product: Effect of enzyme and ultrasound-assisted extraction on the recovery of protein and antioxidant compounds,6,2019 |
Hakemli , GÖRGÜÇ AHMET,ÖZER PINAR,YILMAZ FATİH MEHMET , Simultaneous effect of vacuum and ultrasound assisted enzymatic extraction on the recovery of plant protein and bioactive compounds from sesame bran,4,2020 |
Hakemli , OKUROĞLU FULYA,GÖRGÜÇ AHMET,YILMAZ FATİH MEHMET , Ultrases yıkama işleminin meyve ve sebzelerin mikrobiyal dekontaminasyonunda kullanımı,12,2019 |
Hakemli , GÖRGÜÇ AHMET,GENÇDAĞ ESRA,YILMAZ FATİH MEHMET , Optimization of microwave assisted enzymatic extraction of steviol glycosides and phenolic compounds from stevia leaf,12,2019 |
Hakemli , GENÇDAĞ ESRA,GÖRGÜÇ AHMET,YILMAZ FATİH MEHMET , Recent advances in the recovery techniques of plant-based proteins from agro-industrial by-products,1,2021 |
Hakemli , GENÇDAĞ ESRA,GÖRGÜÇ AHMET,YILMAZ FATİH MEHMET , Kuru incirin işlenmesi, kalite problemleri ve gıda endüstrisinin geliştirdiği yenilikçi yöntemler,11,2019 |
Hakemli , GÖRGÜÇ AHMET,ÖZER PINAR,YILMAZ FATİH MEHMET , Microwave-assisted enzymatic extraction of plant protein with antioxidant compounds from the food waste sesame bran: Comparative optimization study and identification of metabolomics using LC/Q-TOF/MS,1,2020 |
Hakemli , GÖRGÜÇ AHMET,GENÇDAĞ ESRA,TECİMEN SEÇİL,ANAKIZ SENA,ÖZTÜRK KÖSE SENEM,BIYIK HACI HALİL,YILMAZ FATİH MEHMET , Ultrases yıkama işleminin taze çileklerin soğukta depolama esnasında kalite özelliklerine etkisi,9,2019 |
Hakemli , GENÇDAĞ ESRA,GÖRGÜÇ AHMET,BİRİŞİK MERVE,GENÇ EZGİ,BAŞKURT CEREN,YILMAZ FATİH MEHMET , Kırmızı pancar suyu üretiminde enzim ön uygulaması: İşlem koşullarının meyve suyu verimi, betanin miktarı, toplam fenolik madde ve antioksidan kapasite üzerine etkisi,7,2019 |
Hakemli , GÖRGÜÇ AHMET,YILDIRIM ASLI,KONUK TAKMA DİLARA,ERTEN EDİBE SEDA,YILMAZ FATİH MEHMET , Aydın ilinde yetiştirilen ticari çilek çeşitlerinin fiziksel, kimyasal, biyoaktif ve aroma özellikleri,6,2019 |
Hakemli , BİLEK SEDA,DEĞİRMENCİ ATİYE,TEKİN İDİL,YILMAZ FATİH MEHMET , Combined effect of vacuum and different freezing methods on the quality parameters of cherry tomato (Lycopersicon esculentum var. Cerasiforme),9,2019 |
Hakemli , YILMAZ FATİH MEHMET,YILDIRIM EBRU,KARAKUŞ MERVE , Doğal renk maddesi katkılı sert şekerleme üretimi: Farklı karbonhidrat formülasyonlarının renk, camsı geçiş, higroskopite, karbonhidrat kompozisyonu ve duyusal özellikler üzerine etkileri,4,2019 |
Hakemli , GÖRGÜÇ AHMET,YILMAZ FATİH MEHMET , Susam kepeğinden protein ve antioksidan özellikli maddelerin geri kazanım potansiyelinin bazı temel bileşim analizleri ile incelenmesi,4,2019 |
Hakemli , DAĞHAN ŞAHABETTİN,YILDIRIM ALİ,YILMAZ FATİH MEHMET,VARDİN HASAN,KARAASLAN MEHMET , The effect of temperature and method of drying on isot (Urfa pepper) and its vitamin C degradation kinetics,5,2018 |
Hakemli , VARDİN HASAN,YILMAZ FATİH MEHMET , The effect of blanching pretreatment on the drying kinetics, thermal degradation of phenolic compounds and hydroxymethyl furfural formation in pomegranate arils,1,2018 |
Hakemli , ÖZER PINAR,GÖRGÜÇ AHMET,YILMAZ FATİH MEHMET , Mikrodalga teknolojisinin bitkisel dokulardan makro ve mikro bileşenlerin özütlenmesinde kullanımı,9,2018 |
Hakemli , YILMAZ FATİH MEHMET,GÖRGÜÇ AHMET,KARAASLAN MEHMET,VARDİN HASAN,BİLEK SEDA,UYGUN ÖZGE,BİRCAN CAVİT , Sour cherry by-products: Compositions, functional properties and recovery potentials A review,12,2019 |
Hakemli , YILMAZ FATİH MEHMET,BİLEK SEDA , Ultrasound-assisted vacuum impregnation on the fortification of fresh-cut apple with calcium and black carrot phenolics,11,2018 |
Hakemli , YILMAZ FATİH MEHMET,BİLEK SEDA , Vakumlu emdirim (impregnasyon) teknolojisinin fonksiyonel meyve ve sebze ürünlerinin geliştirilmesinde kullanımı,8,2017 |
Hakemli , BİLEK SEDA,YILMAZ FATİH MEHMET,ÖZKAN GÜLAY , The effects of industrial production on black carrot concentrate quality and encapsulation of anthocyanins in whey protein hydrogels,3,2017 |
Hakemli , YILMAZ FATİH MEHMET,BİLEK SEDA , Natural colorant enrichment of apple tissue with black carrot concentrate using vacuum impregnation,6,2017 |
Hakemli , KARAASLAN MEHMET,VARDİN HASAN,VARLIKLIÖZ SUZAN,YILMAZ FATİH MEHMET , Antiproliferative and antioxidant activities of Turkish pomegranate (Punica granatum L.) accessions,1,2014 |
Hakemli , KARAASLAN MEHMET,YILMAZ FATİH MEHMET,CESUR ÖZGE,VARDİN HASAN,İKİNCİ ALİ,DALGIÇ ALİ COŞKUN , Drying kinetics and thermal degradation of phenolic compounds and anthocyanins in pomegranate arils dried under vacuum conditions,2,2014 |
Hakemli , YILMAZ FATİH MEHMET,KARAASLAN MEHMET,VARDİN HASAN , Optimization of extraction parameters on the isolation of phenolic compounds from sour cherry (Prunus cerasus L.) pomace,5,2015 |
Hakemli , YILMAZ FATİH MEHMET,YÜKSEKKAYA SULTAN,VARDİN HASAN,KARAASLAN MEHMET , The effects of drying conditions on moisture transfer and quality of pomegranate fruit leather (pestil),1,2017 |
Hakemli , KARAASLAN MEHMET,YILMAZ FATİH MEHMET,GÜMÜŞ ASLİYE,VARDİN HASAN , Synthesis and accumulation of anthocyanins in sour cherries during ripening in accordance with antioxidant capacity development and chalcone synthase expression,2,2016 |
Ulusal , Özet bildiri , YILMAZ FATİH MEHMET,KARAASLAN MEHMET,VARDİN HASAN,Yüzüncü Yıla 10 Kala TGDF 2013 Kongresi,14.11.2013 |
Ulusal , Özet bildiri , KARAASLAN MEHMET,YILMAZ FATİH MEHMET,VARDİN HASAN,Yüzüncü Yıla 10 Kala TGDF 2013 Kongresi,14.11.2013 |
Uluslararası , Özet bildiri , VARDİN HASAN,YILMAZ FATİH MEHMET,KARAASLAN MEHMET,The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus,24.10.2013 |
Uluslararası , Özet bildiri , ERSUS SEDA,YILMAZ FATİH MEHMET,HAYKIR ESMA,DEMİRAĞ MUSTAFA KEMAL,The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus,24.10.2013 |
Ulusal , Özet bildiri , YILMAZ FATİH MEHMET,VARDİN HASAN,KARAASLAN MEHMET,8. Gıda Mühendisliği Kongresi,26.11.2011 |
Uluslararası , Özet bildiri , KARAASLAN MEHMET,YÜKSEKKAYA SULTAN,YILMAZ FATİH MEHMET,VARDİN HASAN,The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus,24.10.2013 |
Uluslararası , Özet bildiri , KARAASLAN ASLİYE,YILMAZ FATİH MEHMET,KARAASLAN MEHMET,VARDİN HASAN,International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017),21.05.2017 |
Uluslararası , Özet bildiri , OKUROĞLU FULYA,GÖRGÜÇ AHMET,GENÇDAĞ ESRA,ÖZTÜRK KÖSE SENEM,BIYIK HACI HALİL,YILMAZ FATİH MEHMET,First International Congress of the Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology,24.12.2019 |
Uluslararası , Özet bildiri , GÖRGÜÇ AHMET,GENÇDAĞ ESRA,YILMAZ FATİH MEHMET,First International Conference on Advanced Production and Processing - ICAPP,11.10.2019 |
Uluslararası , Özet bildiri , GENÇDAĞ ESRA,GÖRGÜÇ AHMET,YILMAZ FATİH MEHMET,International Conference on Agronomy and Food Science Technology,12.07.2019 |
Uluslararası , Tam metin bildiri , GÖRGÜÇ AHMET,GENÇDAĞ ESRA,YILMAZ FATİH MEHMET,International Conference on Agronomy and Food Science Technology,12.07.2019 |
Uluslararası , Özet bildiri , YILMAZ FATİH MEHMET,GÖRGÜÇ AHMET,BİRCAN CAVİT,First International GAP Agriculture and Livestock Congress,27.04.2018 |
Uluslararası , Özet bildiri , YILMAZ FATİH MEHMET,GÖRGÜÇ AHMET,ELMAS FEYZA,MUTLU ÇİĞDEM GÖRKEM,ATILGAN ÖYKÜSU,First International GAP Agriculture and Livestock Congress,27.04.2018 |
Uluslararası , Özet bildiri , YILMAZ FATİH MEHMET,KARAASLAN MEHMET,VARDİN HASAN,International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017),21.05.2017 |
Uluslararası , Özet bildiri , YILMAZ FATİH MEHMET,ZUNGUR BASTIOĞLU ASLI,KOÇ MEHMET,YORULMAZ ASLI,BİRCAN CAVİT,International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017),21.05.2017 |
Uluslararası , Özet bildiri , YILMAZ FATİH MEHMET,BİLEK SEDA,International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017),21.05.2017 |
Ulusal , Tam metin bildiri , YÜKSEKKAYA SULTAN,YILMAZ FATİH MEHMET,VARDİN HASAN,KARAASLAN MEHMET,Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar Sempozyumu,15.05.2015 |
Ulusal , Tam metin bildiri , ÖZCAN KARDELEN,YILMAZ FATİH MEHMET,ÖZKAN GÜLAY,BİLEK SEDA,Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar Sempozyumu,15.05.2015 |
Uluslararası , Özet bildiri , YILMAZ FATİH MEHMET,ERSUS SEDA,2015 International Nonthermal Processing Workshop,12.11.2015 |
Mediterranean Fruits Bio-wastes , Bilimsel Kitap , Bölüm(ler),Industrial Pomegranate Wastes and their Functional Benefits in Novel Food Formulations,GÖRGÜÇ AHMET, GENÇDAĞ ESRA, YILMAZ FATİH MEHMET,Ramadan Mohamed Fawzy, Farag Mohamed A.,2022,978-3-030-84436-3 Erişim Linki |
Mediterranean Fruits Bio-wastes , Bilimsel Kitap , Bölüm(ler),Valorization of sweet cherry (Prunus avium) wastes as a source of advanced bioactive compounds,GENÇDAĞ ESRA, GÖRGÜÇ AHMET, YILMAZ FATİH MEHMET,Ramadan Mohamed Fawzy, Farag Mohamed A.,2022,978-3-030-84436-3 Erişim Linki |
Plant Antioxidants and Health , Bilimsel Kitap , Bölüm(ler),Recovery and Purification of Antioxidant Compounds from Plant Origin Agro-Industrial By-products,YILMAZ FATİH MEHMET,GÖRGÜÇ AHMET,GENÇDAĞ ESRA,Ekiert Halina Maria, Ramawat Kishan Gopal, Arora Jaya,2021,978-3-030-45299-5 Erişim Linki |
Gıda , Dergi , Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği, |
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY , Dergi , Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği, |
JOURNAL OF CHEMICAL TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY , Dergi , Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği, |
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION , Dergi , Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği, |
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES , Dergi , Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği, |
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL , Dergi , Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği, |
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , Dergi , Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği, |
PHYTOCHEMICAL ANALYSIS , Dergi , Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği, |
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , Dergi , Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği, |
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES , Dergi , Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği, |
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS , Dergi , Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği, |
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS , Dergi , Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği, |
Ultrases Destekli Ekstraksiyon Yöntemi ile Kırmızı Pancardan Renk Maddesi Eldesi , 15.05.2016 |
Kırmızı Pancardan Renk Maddesi Üretimi Aşamasında Optimum Enzimatik İşlem Koşullarının Belirlenmesi , 15.05.2016 |
Vakumlu Emdirim Tekniğinin Tüketime Hazır Taze Elmanın Doğal Renk Maddesi ve Bazı Katkı Maddeleri ile Zenginleştirilmesi Amacıyla Kullanılması , 20.09.2015 |
Endüstriyel Siyah Havuç Konsantresi Üretiminde İşlem Basamaklarının Fenolik Bileşenler Üzerine Etkisi , 13.05.2015 |
Türk Kahvesinin Fiziksel ve Aroma Özelliklerinin Depolama Koşulları ve Süresi ile Değişiminin Araştırılması , 24.03.2014 |
Vişne prunus cerasus L posasından fenolik madde ekstraksiyonunun optimizasyonu , 10.06.2011 |
KÜTAHYA VİŞNELERİNDEN KALKON SENTAZ CHS GENLERİNİN KLONLANMASI VE ANTOSİYANİN BİRİKİMİ ESNASINDAKİ TRANSKRİPSİYONLARININ BELİRLENMESİ , |
VİŞNE Prunus cerasus L POSASINDAN FENOLİK MADDE EKSTRAKSİYONUNUN OPTİMİZASYONU , |
ZİVZİK ve GÖRÜMLÜ NARLARININ ÖZELLİKLERİNİN ve KATMA DEĞERLİ ÜRÜNLERE İŞLENEBİLİRLİĞİNİN BELİRLENMESİ , |