AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
ENGLISH
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Fatih Mehmet Yılmaz
Doç. Dr.
Fatih Mehmet Yılmaz
Gıda Mühendisliği Bölümü
Gıda Teknolojileri Anabilim Dalı
Ana Sayfa Özgeçmiş Dersler
ÖZGEÇMİŞ
2004-2009 Lisans Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi » Gıda Mühendisliği Bölümü » Gıda Mühendisliği Pr. (İngilizce)
2010-2012 Yüksek Lisans Harran Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü » Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli)
2013-2017 Doktora Ege Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü » Gıda Teknolojisi (Dr)
İngilizce 2010  ÜDS 88.750
İngilizce 2016  YDS 86.25000
2010-2013 ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ Harran Üniversitesi Harran Üniversitesi » Ziraat Fakültesi » Gıda Mühendisliği Bölümü
2013-2017 ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi » Gıda Mühendisliği Bölümü
2017-2020 DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi » Gıda Mühendisliği Bölümü
2020- DOÇENT Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi » Gıda Mühendisliği Bölümü
2013-2015 Komisyon Üyeliği Aydın Adnan Menderes Üniversitesi

2014-2015 TC Üniversitelerarası Kurul ÜAK 2014 2015 Dönem İletişim Koordinatörlüğü Aydın Adnan Menderes Üniversitesi

2015-2017 Komisyon Başkanlığı Aydın Adnan Menderes Üniversitesi

2017-2019 Komisyon Üyeliği Aydın Adnan Menderes Üniversitesi

2017-2019 Komisyon Başkanlığı Aydın Adnan Menderes Üniversitesi

2017-2020 Fakülte Yönetim Kurulu Üyeliği Aydın Adnan Menderes Üniversitesi

2017-2019 Komisyon Başkanlığı Aydın Adnan Menderes Üniversitesi

2017-2021 Üniversite Merkezi Derslikler Koordinatörlüğü Aydın Adnan Menderes Üniversitesi

2017-2020 Fakülte Kurulu Üyeliği Aydın Adnan Menderes Üniversitesi

2017-2019 Dekan Yardımcısı Aydın Adnan Menderes Üniversitesi

2019- Komisyon Üyeliği Aydın Adnan Menderes Üniversitesi

2018
Tamamlandı
TezMerkezi
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Fen Bilimleri Enstitüsü
Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Yüksek Lisans -  Ahmet G.
Susam kepeğinden protein özütlenmesinde enzimin ve ultrases işleminin etkilerinin belirlenmesi
2019
Tamamlandı
TezMerkezi
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Fen Bilimleri Enstitüsü
Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Yüksek Lisans -  Özge U.
Şeker otundan (Stevia rebaudiana) steviol glikozitlerin ve fenolik maddelerin ekstraksiyonunda mikrodalga ve ultrases uygulamalarının optimizasyonu
2019
Tamamlandı
TezMerkezi
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Fen Bilimleri Enstitüsü
Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Yüksek Lisans -  Pınar Ö.
Susam kepeğinden protein ve fenolik maddelerin özütlenmesinde mikrodalga ve vakumlu ultrases destekli yöntemlerin etkilerinin araştırılması
2020
Tamamlandı
TezMerkezi
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Fen Bilimleri Enstitüsü
Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Yüksek Lisans -  Fulya O.
Ultrases teknolojisi ve sanitasyon ajanları ile yıkama işlemlerinin kuru incirin kalite özelliklerine etkileri
2021
Tamamlandı
TezMerkezi
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Fen Bilimleri Enstitüsü
Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Yüksek Lisans -  Elif Ezgi Ö.
Püskürtmeli kurutma ve dondurarak kurutma yöntemleri kullanılarak susam işleme atığından bitkisel protein tozu üretimi ve toz ürün karakterizasyonu
2022
Tamamlandı
TezMerkezi
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Fen Bilimleri Enstitüsü
Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Yüksek Lisans -  Sena A.
Mikrodalga ve ultrases–destekli mikrodalga pastörizasyon yöntemlerinin koruk suyunun kalite özelliklerine etkisi
2017-2018-Lisans Meyve ve Sebze Teknolojisi
2017-2018-Yüksek Lisans Meyve Sebze Kimyası ve Muhafaza Yöntemleri
2017-2018-Lisans Gıda Mühendisliğine Giriş
2017-2018-Lisans Reaksiyon Kinetiği
2017-2018-Lisans Kütle ve Enerji Denklikleri
2017-2018-Lisans Gıda Teknolojisi Laboratuvarı II
2017-2018-Yüksek Lisans İleri Meyve ve Sebze İşleme Teknolojileri
2018-2019-Yüksek Lisans İleri Meyve ve Sebze İşleme Teknolojileri
2018-2019-Lisans Gıda Teknolojisi Laboratuvarı II
2018-2019-Lisans Gıda Mühendisliğine Giriş
2018-2019-Yüksek Lisans Meyve Sebze Kimyası ve Muhafaza Yöntemleri
2018-2019-Doktora Gıda Mühendisliğinde Vakum Teknolojisi Uygulamaları
2018-2019-Lisans Meyve ve Sebze Teknolojisi
2018-2019-Lisans Reaksiyon Kinetiği
2018-2019-Lisans Madde ve Enerji Denklikleri
2018-2019-Doktora Gıdalarda Antioksidan Özellikli Maddeler ve Analiz Yöntemleri
2018-2019-Yüksek Lisans Gıdaların Zenginleştirilmesi ve Biyoyararlılık
2019-2020-Doktora Gıdalarda Antioksidan Özellikli Maddeler ve Analiz Yöntemleri
2019-2020-Yüksek Lisans Gıdaların Zenginleştirilmesi ve Biyoyararlılık
2019-2020-Lisans Gıda Mühendisliğine Giriş
2019-2020-Lisans Madde ve Enerji Denklikleri
Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi 
Hakemli , GENÇDAĞ ESRA, ÖZDEMİR ELİF EZGİ, DEMİRCİ KARDELEN, GÖRGÜÇ AHMET, YILMAZ FATİH MEHMET , Copigmentation and stabilization of anthocyanins using organic molecules and encapsulation techniques,1,2022
Hakemli , GÖRGÜÇ AHMET, GENÇDAĞ ESRA, DEMİRCİ KARDELEN, VAYİÇ AYLİN, YILMAZ FATİH MEHMET , The effect of high-power ultrasound pretreatment on drying efficiency and bioactive compounds of chokeberry (Aronia melanocarpa L.),1,2022
Hakemli , ÖZDEMİR ELİF EZGİ, GÖRGÜÇ AHMET, GENÇDAĞ ESRA, YILMAZ FATİH MEHMET , Physicochemical, functional and emulsifying properties of plant protein powder from industrial sesame processing waste as affected by spray and freeze drying,1,2022
Hakemsiz , BİLEK SEDA,YILMAZ FATİH MEHMET , Meyve ve sebzelerin işlenmesinde vakum teknolojisi uygulamaları,3,2014
Hakemli , KARAASLAN MEHMET,ÖZDEN MUSTAFA,VARDİN HASAN,YILMAZ FATİH MEHMET , Optimisation of phenolic compound biosynthesis in grape (Bogazkere Cv) callus culture,6,2013
Hakemli , GENÇDAĞ ESRA, GÖRGÜÇ AHMET, AYLAN FUNDA, ARI GÜLŞAH, BİLGİN ÖZLEM, YILMAZ FATİH MEHMET , Techno-functional effect of stevia extract substitution on dry fig fortified ice-cream,5,2021
Hakemli , ÖZDEMİR ELİF EZGİ, GÖRGÜÇ AHMET, GENÇDAĞ ESRA, YILMAZ FATİH MEHMET , Püskürtmeli kurutma ve dondurarak kurutma yöntemlerinin temelleri ve bu yöntemler ile gıda atıklarından toz ürünlerin üretimi,1,2021
Hakemli , GÖRGÜÇ AHMET, GENÇDAĞ ESRA, OKUROĞLU FULYA, YILMAZ FATİH MEHMET, BIYIK HACI HALİL, ÖZTÜRK KÖSE SENEM, ERSUS SEDA , Single and combined decontamination effects of power-ultrasound, peroxyacetic acid and sodium chloride sanitizing treatments on Escherichia coli, Bacillus cereus and Penicillium expansum inoculated dried figs,1,2021
Hakemli , GENÇDAĞ ESRA,GÖRGÜÇ AHMET,OKUROĞLU FULYA,YILMAZ FATİH MEHMET , The effects of power - ultrasound, peroxyacetic acid and sodium chloride washing treatments on the physical and chemical quality characteristics of dried figs,1,2021
Hakemli , GÖRGÜÇ AHMET,GENÇDAĞ ESRA,YILMAZ FATİH MEHMET , Bioactive peptides derived from plant origin by-products: Biological activities and techno-functional utilizations in food developments – A review,10,2020
Hakemli , GENÇDAĞ ESRA,GÖRGÜÇ AHMET,YILMAZ FATİH MEHMET , Gıda atıklarından biyoaktif peptitlerin geri kazanımı ve biyoyararlanım özellikleri,4,2020
Hakemsiz , ERSUS SEDA,YILMAZ FATİH MEHMET,ARSLAN EZGİ,CESUR SERAP , Meyve ve sebze ambalajında antibakteriyel ve biyobozunur plastikler,4,2014
Hakemsiz , ERSUS SEDA,TEKİN İDİL,ÖZCAN KARDELEN,YILMAZ FATİH MEHMET , Türkiye’de yetiştirilen kırmızı pancarın doğal renklendirici olarak değerlendirilmesi,6,2016
Hakemli , VARDİN HASAN,YILMAZ FATİH MEHMET , Gıda üretim tesisleri tasarımının bileşenleri,6,2011
Hakemli , VARDİN HASAN,YILMAZ FATİH MEHMET , Gıda endüstrisinde gıda işleme makineleri ve ekipmanlarının seçimi,9,2012
Hakemli , YILMAZ FATİH MEHMET,GÖRGÜÇ AHMET,UYGUN ÖZGE,BİRCAN CAVİT , Steviol glycosides and polyphenols extraction from Stevia rebaudiana Bertoni leaves using maceration, microwave-, and ultrasound-assisted techniques,1,2021
Hakemli , YILMAZ FATİH MEHMET,ZUNGUR BASTIOĞLU ASLI , Production of phenolic enriched mushroom powder as affected by impregnation method and air drying temperature,3,2020
Hakemli , YAVAŞ İLKAY,YILMAZ FATİH MEHMET,ÜNAY AYDIN , Promoting effect of foliar silicon on steviol glycoside contents of Stevia rebaudiana Bertoni under salt stress,10,2019
Hakemli , GÖRGÜÇ AHMET,BİRCAN CAVİT,YILMAZ FATİH MEHMET , Sesame bran as an unexploited by-product: Effect of enzyme and ultrasound-assisted extraction on the recovery of protein and antioxidant compounds,6,2019
Hakemli , GÖRGÜÇ AHMET,ÖZER PINAR,YILMAZ FATİH MEHMET , Simultaneous effect of vacuum and ultrasound assisted enzymatic extraction on the recovery of plant protein and bioactive compounds from sesame bran,4,2020
Hakemli , OKUROĞLU FULYA,GÖRGÜÇ AHMET,YILMAZ FATİH MEHMET , Ultrases yıkama işleminin meyve ve sebzelerin mikrobiyal dekontaminasyonunda kullanımı,12,2019
Hakemli , GÖRGÜÇ AHMET,GENÇDAĞ ESRA,YILMAZ FATİH MEHMET , Optimization of microwave assisted enzymatic extraction of steviol glycosides and phenolic compounds from stevia leaf,12,2019
Hakemli , GENÇDAĞ ESRA,GÖRGÜÇ AHMET,YILMAZ FATİH MEHMET , Recent advances in the recovery techniques of plant-based proteins from agro-industrial by-products,1,2021
Hakemli , GENÇDAĞ ESRA,GÖRGÜÇ AHMET,YILMAZ FATİH MEHMET , Kuru incirin işlenmesi, kalite problemleri ve gıda endüstrisinin geliştirdiği yenilikçi yöntemler,11,2019
Hakemli , GÖRGÜÇ AHMET,ÖZER PINAR,YILMAZ FATİH MEHMET , Microwave-assisted enzymatic extraction of plant protein with antioxidant compounds from the food waste sesame bran: Comparative optimization study and identification of metabolomics using LC/Q-TOF/MS,1,2020
Hakemli , GÖRGÜÇ AHMET,GENÇDAĞ ESRA,TECİMEN SEÇİL,ANAKIZ SENA,ÖZTÜRK KÖSE SENEM,BIYIK HACI HALİL,YILMAZ FATİH MEHMET , Ultrases yıkama işleminin taze çileklerin soğukta depolama esnasında kalite özelliklerine etkisi,9,2019
Hakemli , GENÇDAĞ ESRA,GÖRGÜÇ AHMET,BİRİŞİK MERVE,GENÇ EZGİ,BAŞKURT CEREN,YILMAZ FATİH MEHMET , Kırmızı pancar suyu üretiminde enzim ön uygulaması: İşlem koşullarının meyve suyu verimi, betanin miktarı, toplam fenolik madde ve antioksidan kapasite üzerine etkisi,7,2019
Hakemli , GÖRGÜÇ AHMET,YILDIRIM ASLI,KONUK TAKMA DİLARA,ERTEN EDİBE SEDA,YILMAZ FATİH MEHMET , Aydın ilinde yetiştirilen ticari çilek çeşitlerinin fiziksel, kimyasal, biyoaktif ve aroma özellikleri,6,2019
Hakemli , BİLEK SEDA,DEĞİRMENCİ ATİYE,TEKİN İDİL,YILMAZ FATİH MEHMET , Combined effect of vacuum and different freezing methods on the quality parameters of cherry tomato (Lycopersicon esculentum var. Cerasiforme),9,2019
Hakemli , YILMAZ FATİH MEHMET,YILDIRIM EBRU,KARAKUŞ MERVE , Doğal renk maddesi katkılı sert şekerleme üretimi: Farklı karbonhidrat formülasyonlarının renk, camsı geçiş, higroskopite, karbonhidrat kompozisyonu ve duyusal özellikler üzerine etkileri,4,2019
Hakemli , GÖRGÜÇ AHMET,YILMAZ FATİH MEHMET , Susam kepeğinden protein ve antioksidan özellikli maddelerin geri kazanım potansiyelinin bazı temel bileşim analizleri ile incelenmesi,4,2019
Hakemli , DAĞHAN ŞAHABETTİN,YILDIRIM ALİ,YILMAZ FATİH MEHMET,VARDİN HASAN,KARAASLAN MEHMET , The effect of temperature and method of drying on isot (Urfa pepper) and its vitamin C degradation kinetics,5,2018
Hakemli , VARDİN HASAN,YILMAZ FATİH MEHMET , The effect of blanching pretreatment on the drying kinetics, thermal degradation of phenolic compounds and hydroxymethyl furfural formation in pomegranate arils,1,2018
Hakemli , ÖZER PINAR,GÖRGÜÇ AHMET,YILMAZ FATİH MEHMET , Mikrodalga teknolojisinin bitkisel dokulardan makro ve mikro bileşenlerin özütlenmesinde kullanımı,9,2018
Hakemli , YILMAZ FATİH MEHMET,GÖRGÜÇ AHMET,KARAASLAN MEHMET,VARDİN HASAN,BİLEK SEDA,UYGUN ÖZGE,BİRCAN CAVİT , Sour cherry by-products: Compositions, functional properties and recovery potentials – A review,12,2019
Hakemli , YILMAZ FATİH MEHMET,BİLEK SEDA , Ultrasound-assisted vacuum impregnation on the fortification of fresh-cut apple with calcium and black carrot phenolics,11,2018
Hakemli , YILMAZ FATİH MEHMET,BİLEK SEDA , Vakumlu emdirim (impregnasyon) teknolojisinin fonksiyonel meyve ve sebze ürünlerinin geliştirilmesinde kullanımı,8,2017
Hakemli , BİLEK SEDA,YILMAZ FATİH MEHMET,ÖZKAN GÜLAY , The effects of industrial production on black carrot concentrate quality and encapsulation of anthocyanins in whey protein hydrogels,3,2017
Hakemli , YILMAZ FATİH MEHMET,BİLEK SEDA , Natural colorant enrichment of apple tissue with black carrot concentrate using vacuum impregnation,6,2017
Hakemli , KARAASLAN MEHMET,VARDİN HASAN,VARLIKLIÖZ SUZAN,YILMAZ FATİH MEHMET , Antiproliferative and antioxidant activities of Turkish pomegranate (Punica granatum L.) accessions,1,2014
Hakemli , KARAASLAN MEHMET,YILMAZ FATİH MEHMET,CESUR ÖZGE,VARDİN HASAN,İKİNCİ ALİ,DALGIÇ ALİ COŞKUN , Drying kinetics and thermal degradation of phenolic compounds and anthocyanins in pomegranate arils dried under vacuum conditions,2,2014
Hakemli , YILMAZ FATİH MEHMET,KARAASLAN MEHMET,VARDİN HASAN , Optimization of extraction parameters on the isolation of phenolic compounds from sour cherry (Prunus cerasus L.) pomace,5,2015
Hakemli , YILMAZ FATİH MEHMET,YÜKSEKKAYA SULTAN,VARDİN HASAN,KARAASLAN MEHMET , The effects of drying conditions on moisture transfer and quality of pomegranate fruit leather (pestil),1,2017
Hakemli , KARAASLAN MEHMET,YILMAZ FATİH MEHMET,GÜMÜŞ ASLİYE,VARDİN HASAN , Synthesis and accumulation of anthocyanins in sour cherries during ripening in accordance with antioxidant capacity development and chalcone synthase expression,2,2016
Ulusal , Özet bildiri , YILMAZ FATİH MEHMET,KARAASLAN MEHMET,VARDİN HASAN,Yüzüncü Yıla 10 Kala TGDF 2013 Kongresi,14.11.2013
Ulusal , Özet bildiri , KARAASLAN MEHMET,YILMAZ FATİH MEHMET,VARDİN HASAN,Yüzüncü Yıla 10 Kala TGDF 2013 Kongresi,14.11.2013
Uluslararası , Özet bildiri , VARDİN HASAN,YILMAZ FATİH MEHMET,KARAASLAN MEHMET,The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus,24.10.2013
Uluslararası , Özet bildiri , ERSUS SEDA,YILMAZ FATİH MEHMET,HAYKIR ESMA,DEMİRAĞ MUSTAFA KEMAL,The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus,24.10.2013
Ulusal , Özet bildiri , YILMAZ FATİH MEHMET,VARDİN HASAN,KARAASLAN MEHMET,8. Gıda Mühendisliği Kongresi,26.11.2011
Uluslararası , Özet bildiri , KARAASLAN MEHMET,YÜKSEKKAYA SULTAN,YILMAZ FATİH MEHMET,VARDİN HASAN,The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus,24.10.2013
Uluslararası , Özet bildiri , KARAASLAN ASLİYE,YILMAZ FATİH MEHMET,KARAASLAN MEHMET,VARDİN HASAN,International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017),21.05.2017
Uluslararası , Özet bildiri , OKUROĞLU FULYA,GÖRGÜÇ AHMET,GENÇDAĞ ESRA,ÖZTÜRK KÖSE SENEM,BIYIK HACI HALİL,YILMAZ FATİH MEHMET,First International Congress of the Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology,24.12.2019
Uluslararası , Özet bildiri , GÖRGÜÇ AHMET,GENÇDAĞ ESRA,YILMAZ FATİH MEHMET,First International Conference on Advanced Production and Processing - ICAPP,11.10.2019
Uluslararası , Özet bildiri , GENÇDAĞ ESRA,GÖRGÜÇ AHMET,YILMAZ FATİH MEHMET,International Conference on Agronomy and Food Science Technology,12.07.2019
Uluslararası , Tam metin bildiri , GÖRGÜÇ AHMET,GENÇDAĞ ESRA,YILMAZ FATİH MEHMET,International Conference on Agronomy and Food Science Technology,12.07.2019
Uluslararası , Özet bildiri , YILMAZ FATİH MEHMET,GÖRGÜÇ AHMET,BİRCAN CAVİT,First International GAP Agriculture and Livestock Congress,27.04.2018
Uluslararası , Özet bildiri , YILMAZ FATİH MEHMET,GÖRGÜÇ AHMET,ELMAS FEYZA,MUTLU ÇİĞDEM GÖRKEM,ATILGAN ÖYKÜSU,First International GAP Agriculture and Livestock Congress,27.04.2018
Uluslararası , Özet bildiri , YILMAZ FATİH MEHMET,KARAASLAN MEHMET,VARDİN HASAN,International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017),21.05.2017
Uluslararası , Özet bildiri , YILMAZ FATİH MEHMET,ZUNGUR BASTIOĞLU ASLI,KOÇ MEHMET,YORULMAZ ASLI,BİRCAN CAVİT,International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017),21.05.2017
Uluslararası , Özet bildiri , YILMAZ FATİH MEHMET,BİLEK SEDA,International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017),21.05.2017
Ulusal , Tam metin bildiri , YÜKSEKKAYA SULTAN,YILMAZ FATİH MEHMET,VARDİN HASAN,KARAASLAN MEHMET,Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar Sempozyumu,15.05.2015
Ulusal , Tam metin bildiri , ÖZCAN KARDELEN,YILMAZ FATİH MEHMET,ÖZKAN GÜLAY,BİLEK SEDA,Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar Sempozyumu,15.05.2015
Uluslararası , Özet bildiri , YILMAZ FATİH MEHMET,ERSUS SEDA,2015 International Nonthermal Processing Workshop,12.11.2015
Mediterranean Fruits Bio-wastes , Bilimsel Kitap , Bölüm(ler),Industrial Pomegranate Wastes and their Functional Benefits in Novel Food Formulations,GÖRGÜÇ AHMET, GENÇDAĞ ESRA, YILMAZ FATİH MEHMET,Ramadan Mohamed Fawzy, Farag Mohamed A.,2022,978-3-030-84436-3 Erişim Linki
Mediterranean Fruits Bio-wastes , Bilimsel Kitap , Bölüm(ler),Valorization of sweet cherry (Prunus avium) wastes as a source of advanced bioactive compounds,GENÇDAĞ ESRA, GÖRGÜÇ AHMET, YILMAZ FATİH MEHMET,Ramadan Mohamed Fawzy, Farag Mohamed A.,2022,978-3-030-84436-3 Erişim Linki
Plant Antioxidants and Health , Bilimsel Kitap , Bölüm(ler),Recovery and Purification of Antioxidant Compounds from Plant Origin Agro-Industrial By-products,YILMAZ FATİH MEHMET,GÖRGÜÇ AHMET,GENÇDAĞ ESRA,Ekiert Halina Maria, Ramawat Kishan Gopal, Arora Jaya,2021,978-3-030-45299-5 Erişim Linki
Gıda , Dergi , Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği,
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY , Dergi , Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği,
JOURNAL OF CHEMICAL TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY , Dergi , Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği,
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION , Dergi , Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği,
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES , Dergi , Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği,
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL , Dergi , Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği,
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , Dergi , Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği,
PHYTOCHEMICAL ANALYSIS , Dergi , Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği,
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , Dergi , Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği,
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES , Dergi , Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği,
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS , Dergi , Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği,
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS , Dergi , Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği,
Ultrases Destekli Ekstraksiyon Yöntemi ile Kırmızı Pancardan Renk Maddesi Eldesi
, 15.05.2016
Kırmızı Pancardan Renk Maddesi Üretimi Aşamasında Optimum Enzimatik İşlem Koşullarının Belirlenmesi
, 15.05.2016
Vakumlu Emdirim Tekniğinin Tüketime Hazır Taze Elmanın Doğal Renk Maddesi ve Bazı Katkı Maddeleri ile Zenginleştirilmesi Amacıyla Kullanılması
, 20.09.2015
Endüstriyel Siyah Havuç Konsantresi Üretiminde İşlem Basamaklarının Fenolik Bileşenler Üzerine Etkisi
, 13.05.2015
Türk Kahvesinin Fiziksel ve Aroma Özelliklerinin Depolama Koşulları ve Süresi ile Değişiminin Araştırılması
, 24.03.2014
Vişne prunus cerasus L posasından fenolik madde ekstraksiyonunun optimizasyonu
, 10.06.2011
KÜTAHYA VİŞNELERİNDEN KALKON SENTAZ CHS GENLERİNİN KLONLANMASI VE ANTOSİYANİN BİRİKİMİ ESNASINDAKİ TRANSKRİPSİYONLARININ BELİRLENMESİ
,
VİŞNE Prunus cerasus L POSASINDAN FENOLİK MADDE EKSTRAKSİYONUNUN OPTİMİZASYONU
,
ZİVZİK ve GÖRÜMLÜ NARLARININ ÖZELLİKLERİNİN ve KATMA DEĞERLİ ÜRÜNLERE İŞLENEBİLİRLİĞİNİN BELİRLENMESİ
,