Adnan Menderes Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi

Haus Yapı San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Ersin GÖZLÜKLÜ'nün Fakültemize Ziyareti

Haus Yapı San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Ersin GÖZLÜKLÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. İsmail BÖĞREKCİ'ye ve İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim elemanlarına ziyarette bulundu.

Aydın İlinin önemli İnşaat firmalarından olan Haus Yapı San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Ersin GÖZLÜKLÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü ile üniversite sektör işbirliğini geliştirmek, ortak projeler yapmak, danışmanlık hizmetleri almak, intörn mühendislik ve stajlar konusunda işbirliği yapmak üzere Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. İsmail BÖĞREKCİ'ye ve İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim elemanlarına ziyarette bulundu.

Toplantıya Fakültemizden Prof.Dr. İsmail Böğrekci, Doç.Dr. Emre Akın, Doç.Dr. Selman Sağlam, Doç.Dr. Ebru Dural, Dr.Öğretim Üyesi Mehmet Eren Uz ve Arş.Gör.Dr. Ayhan Öner Yücel ve  Haus Yapı Genel Müdürü Ersin Gözlüklü katılmışlardır.

Toplantıda inşaat sektörünün ihtiyaçları, karşılıklı işbirlikleri ve inşaat mühendisi istihdamı konusunda geniş kapsamlı görüşmelerde bulunulmuştur.

Toplantı sonunda, karşılıklı işbirliğinin sağlanması, ortak projeler yapma, danışmanlık hizmetleri, intörn mühendislik ve stajlar konusunda işbirliğinde konsensusa ulaşılmıştır.

20210615202257-XFU4AXTA0FNTITYVX7C7-000016214036225085707495.jpeg