Fakültemizin İlk Post Doktora Öğrencisi Eğitimini Tamamladı

Fakültemizin ilk post doktora öğrencisi olan Dr. Nasar Ahmad Shayan, 24 Eylül 2020 tarihinde tez savunmasını gerçekleştirerek, eğitim sürecini başarılı bir şekilde tamamladı.

Ekim 2019 tarihinde Halk Sağlığı Anabilim Dalında post-doktora eğitim sürecine başlayan Dr. Nasar Ahmad Shayan, Prof. Dr. Pınar Okyay danışmanlığında ‘Sağlık Okuryazarlığı ve Kronik Hastalıkların Yönetimi’ isimli tez çalışmasını yürüttü.

Afganistan Herat Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı ve Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalında Öğretim Üyesi olan Dr.Nasar Ahmad Shayan’a, Dekanımız Prof. Dr. Erdem Ali Özkısacık savunma sonrası tebriklerini iletti.

Türkiye’de geçirmiş olduğu süreyi ve eğitim sürecini değerlendiren Dr Shayan “ADÜ’de geçirdiğim süre içerisinde Halk Sağlığı Anabilim Dalında tez çalışmam ile birlikte ortaklaşa yürütmeye başladığımız pek çok çalışma oldu.  Post doktora sürecim sonrasında da iletişimimizin kopmayacağını ve daha pek çok çalışma planlayacağımızı düşünüyorum.” dedi.

https://www.adu.edu.tr/tr/haber/universitemiz_tip_fakultesinin_ilk_post_doktora_ogrencisi_egitimini_tamamladi-1000062258 20200929112932-2CQB4ZNCPOSTDOKTORA1-000030380685267308293039.jpg