Aydın Adnan Menderes Üniversitesi

Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Pınar Okyay’a Emeklilik Töreni Düzenlendi.

Fakültemiz Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı öğretim üyelerinden Prof. Dr. Pınar Okyay’ın emekli olması nedeniyle Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı tarafından 2 Mayıs 2024 tarihinde öğretim üyesi binası toplantı salonunda emeklilik töreni düzenlendi. Törene Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ayhan Aköz, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Gökhan Cesur, Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı öğretim üyeleri ve araştırma görevlileri, Hastane Başmüdürü, Başhekimlik personeli, çok sayıda öğretim üyeleri ile öğrenciler, Hemşirelik ve Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyelerinin yanı sıra Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi ve Akdeniz Üniversitesi öğretim üyeleri ile Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Erdal Beşer katılmıştır. Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı öğretim üyeleri Prof. Dr. E. Didem Evci Kiraz ve Prof. Dr. Filiz Abacıgil’in öğretim üyemizin özgeçmişini paylaşmalarının ardından, Dekanımız Prof. Dr. Ayhan Aköz, Dr. Pınar Okyay’ın Fakültemize yaptığı katkılarından ve özellikle akreditasyon çalışmaları sırasında gerçekleştirdiği özverili çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür etti.

Tıp Fakültesi ailesi olarak emekli olan değerli öğretim üyemize bundan sonraki yaşamında sevdikleriyle beraber sağlıklı, mutlu bir hayat ve yeni görevinde başarılar dileriz.

20240506103828-8YCFNYPFA7R44IRESIM6-000022406316260041801463.jpg