Aydın Adnan Menderes Üniversitesi

Doçentlik Deneme Dersleri

Üniversitemizde görevde yükselmeleri gerçekleşecek olan öğretim üyelerimizin verdikleri Doçentlik Deneme Dersleri, 5 Ocak 2023 tarihinde Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleşmiştir.
Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Akyol’un başkanlığında gerçekleşen derslere; Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Ayhan Aköz ve Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Gökhan Cesur ile öğretim üyeleri ve görevde yükselmeleri gerçekleşecek akademisyenler katılmıştır.
Doçentlik kadrosuna başvuran Fakültemiz Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Mustafa Gökhan Ünsal, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Vahit Yıldız, Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Nesibe Kahraman Çetin jüri eşliğinde yapılan deneme derslerinin ardından doçentliğe yükselmeye hak kazanmıştır.
Öğretim üyelerimizi tebrik eden Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Akyol, görevlerinde yükselen öğretim üyelerine cübbesini giydirmiştir.
Fakültemiz olarak görevlerinde yükselen öğretim üyelerimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

20230109092440-GLD4NXZ12NAQBRBPHCO4-000082364852503146807312.jpg