Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Tıp Fakültesi

Prof. Dr. Özge ÇEVİK, 2022 TÜBA ve TÜBİTAK Bilim, Özel, Hizmet ve Teşvik Ödülünü almıştır.

2022 Yılı Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim, Özel, Hizmet ve Teşvik Ödülleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in katıldığı törende; Fakültemiz Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Özge Çevik, 2022 yılı TÜBİTAK Bilim, Özel, Hizmet ve Teşvik Ödülleri kapsamında sağlık bilimleri alanında uluslararası düzeyde üstün nitelikli çalışmaları nedeniyle Teşvik Ödülünü, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı. Bu yıl içerisinde Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) 2022 Aziz Sancar Teşvik Ödülü’de verilen Prof. Dr. Özge Çevik’i kutlar, Fakültemize sağladığı katkılar için teşekkür ederiz.

20221230093457-EVIKTUBITAKODULFOTO1-000032596158912890439421.jpeg