Aydın Adnan Menderes Üniversitesi

Fakültemizin 2021-2022 Dönemi Mezuniyet Töreni

Fakültemizin 2021-2022 Dönemi Mezuniyet Töreni, 23.06.2022 tarihinde Binali Yıldırım Stadyumunda gerçekleşmiştir.
Törene; Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Akyol, Prof. Dr. Mehmet Aydın, Prof. Dr. Cumali Öksüz, Genel Sekreter V. Doç. Dr. İbrahim Gökdaş, Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Ayhan Aköz, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Gökhan Cesur, Doç. Dr. Ali Duman, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Gülnur Taşçı Bozbaş ile Başhekim Yardımcıları, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Musa Şamil Akyıl, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslıhan Büyüköztürk Karul, Aydın İl Sağlık Müdürlüğünden Uzm. Dr. Mustafa Ekici, çok sayıda öğretim üyelerimiz ve mezun öğrencilerimizin aileleri katılmıştır.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören; Dönem 1.si Berke Ateşli'nin konuşması, Dekan V. Prof. Dr. Ayhan Aköz’ün konuşması, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Akyol’un konuşması, Dönem 1.si Berke Ateşli'nin yaş kütüğüne plaketini çakması, Dönem 1.’si Berke Ateşli'ye, Dönem 2.’si Yaşar Şavk'a ve Dönem 3.’sü İrem Sena Küse'ye, yılın Acil İntörn Hekimi Ercan Kangel'e, Dönem Temsilcisi Onur Eşki'ye ödüllerinin verilmesi ile devam etmiştir.
Öğrencilerimize başarı belgelerinin verilmesinin ardından, Prof. Dr. Ali Zahit Bolaman hocamızın mezunlarımıza hekimlik andını okutması, kep atma ve konser etkinliğinin ardından, tören sona ermiştir.

20220624161124-EO0RN64TJKXVBVJMM110-000013282940938055856420.JPG