Aydın Adnan Menderes Üniversitesi

Fakültemizden Ayrılan Uzman Doktorlarımız

101. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası ile Fakültemizden Uzman Dr. olarak ayrılan;

Uzm. Dr. İrem KURUGÖLLÜ (Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı), Uzm. Dr. Gizem AŞÇIOĞLU (Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı), Uzm. Dr. Volkan BAYAR (Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı),

Uzm. Dr. Hakan Görkem KAZICI (Üroloji Anabilim Dalı), Uzm. Dr. İlkay Bahar BALABAN BERBER (Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı), Uzm. Dr. Hatice Arzu UÇAR (Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı)

Uzm. Dr. Hacer KIRVELİ (İç Hastalıkları Anabilim Dalı), Uzm. Dr. Fatma Nur YILDIRIM (Kulak, Burun ve Boğaz Anabilim Dalı), Uzm. Dr. Beyza KERMAN (Halk Sağlığı Anabilim Dalı)

Uzm. Dr. Ayşe Merve DUMLU (Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı), Uzm. Dr. Cihan KARATAY (Kulak, Burun ve Boğaz Anabilim Dalı), Uzm. Dr. Sercan ÇAYIRLI (Kardiyoloji Anabilim Dalı)

Uzm. Dr. Gül TAŞLI YEŞİLÇAYIR ( Acil Tıp Anabilim Dalı), Uzm. Dr. Yağmur KÖKSAL YASİN ( Halk Sağlığı Anabilim Dalı), Uzm. Dr. Ali AZİZLİ (İç Hastalıkları Anabilim Dalı)

Uzm. Dr. Hatice KÖSEOĞLU'nu ( Aile Hekimliği Anabilim Dalı) tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

20211116143814-YF0IPG3XNGTGSUZMANDR-000083910226251567025722.jpeg