Öğrencimiz Dr. Bahadır Haytabey'in Başarısı

Fakültemiz öğrencilerinden Stj. Dr. Bahadır Haytabey'in araştırmacı-yazar olarak bulunduğu "Medical Faculty Students’ Attitudes, Behaviors and Beliefs About Covid-19 Pandemic" başlıklı bilimsel çalışma ISSN İndeksli İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hast. Dergisi'nde yayımlandı.

İzmir Dr. Behçet Uz Dergisi:

behcetuzdergisi.com/jvi.asp?pdir=behcetuz&plng=eng&volume=11&issue=1

Makale:

jag.journalagent.com/z4/download_fulltext.asp?pdir=behcetuz&plng=eng&un=BUCHD-87360

Aynı zamanda öğrencimizin öncülüğünde ülkemizin dört bir yanındaki on farklı tıp fakültesinden (Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi, İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Ege Üniversitesi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi, Ufuk Üniversitesi Tıp Fakültesi, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi Tıp Fakültesi) öğrencilerin yaptığı ''Tıp Fakültesi Öğrencilerinde Bilinçli Antibiyotik Kullanım Durumu'' başlıklı bilimsel çalışma Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği'nin (KLİMİK) düzenlediği XXI. Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Kongresi'ne poster sunumu kabulü alarak katılım göstermiştir.

KLİMİK Kongre Kitapçığı:

klimik.org.tr/wp-content/uploads/2021/07/KLI%CC%87MI%CC%87K.2021.O%CC%88zet.Kitabi.pdf

Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

20211013081410-GKG584O5F32D0PBAHADR-000075964802470535901383.JPG