Tıp Fakültesi

Tıp Fakültesi Dekanlığı ile Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Arasında Protokol imzalandı.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Erdem Ali Özkısacık başkanlığında;  Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Yavuz Yeniçerioğlu, Dr. Öğr. Üyesi Nazlı Çeri, Özdeğerlendirme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Pınar Okyay ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Prof. Dr. Arif Aktuğ Ertekin’den oluşan ekip, 26 Mayıs 2021 tarihinde Aydın İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti. İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan VekiliOp. Dr. Reha Arsan, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Mete Erki ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Op. Dr. Hakan Bulut toplantıda hazır bulundu.

Toplantıda Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Uzmanlık öğrencilerinin normal doğum uygulayarak bilgi, beceri ve deneyimlerini arttırmak için Sağlık Bakanlığına bağlı Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Doğumhanesi`nin birlikte kullanılması ve/veya işbirliğine ilişkin usul ve esasları belirleyen protokol imzalandı. Protokol ile Fakültemiz Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Uzmanlık öğrencilerinin eğitimlerinin belirli bir döneminde Kadın Doğum Hastanesi Doğumhanesinde görev alarak, bu alandaki bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi planlanmaktadır.

20210526225046-VMC7LPULPI7E0S0BKFF2-000013348735950679081238.JPG