Dekanlığımızın Tıp Eğitimi Akreditasyonu Konulu İl Sağlık Müdürlüğü Ziyareti

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Erdem Ali Özkısacık başkanlığında;  Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Yavuz Yeniçerioğlu, Dr. Öğr. Üyesi Nazlı Çeri, Özdeğerlendirme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Pınar Okyay ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Prof. Dr. Arif Aktuğ Ertekin’den oluşan ekip, 26 Mayıs 2021 tarihinde Aydın İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti. İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Vekili, Op. Dr. Reha Arsan, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Mete Erki ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Op. Dr. Hakan Bulut toplantıda hazır bulundu.

Toplantıda Prof. Dr. Pınar Okyay tarafından, Fakültemiz Tıp Eğitimi akreditasyonuna sürecine ilişkin verilen brifing sonrası, Fakültemiz amaç ve hedefleri İl Sağlık Müdürlüğünün görüş ve önerilerine sunuldu. Toplantıda belirtilen görüş ve öneriler doğrultusunda amaç ve hedeflerimizin gözden geçirilmesi ve gereğinde güncellenmesi kararı alındı.

20210526223936-65P4IQ682RFTGBZ1MMT1-000083109124253356024964.JPG