Makine Mühendisliği

DAAAM International Week – 2021 Akademik Etkinliklerine Katılım

DAAM International Vienna, bilimsel, akademik ve endüstriyel işbirliği için uluslararası bir ağdır. DAAAM International, Viyana Teknik Üniversitesi'nin 175. yıldönümünü kutlamak için 5 Kasım 1990'da Viyana Sempozyumu'nda Profesör B. Katalinic'in fikir ve girişimine dayanılarak kurulmuştur. Bu önemli oluşumun 2021 akademik etkinliklerine Fakülte Dekanımız, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanımız ve doktora öğrencilerimiz katılım sağlamışlardır.

32nd DAAAM International Symposium Intelligent Manufacturing & Automation programına Fakülte Dekanı Prof.Dr. İsmail BÖĞREKCİ davetli konuşmacı olarak katılım sağlamıştır.

Makine Mühendisliği Bölümü doktora öğrencilerimiz Arş.Gör. Salih Vardin, YÖK 100/2000 doktora bursiyerlerimiz Neslihan Demir, Hilal Eyinç ve Özgür Kanlı 10th DAAAM International Doctoral School programına bilfiil katılım sağlamışlardır. 3 gün boyunca süren akademik etkinliklerde Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Pınar Demircioğlu davetli olarak akademik ders anlatmıştır.