Makine Mühendisliği

Makine Mühendisliği Bölümü Mezuniyet Töreni

Makine Mühendisliği Bölümü 2020-2021 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 2 Temmuz 2021 tarihlerinde gerçekleşti.

Mezuniyet Törenimize; Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İsmail Böğrekci, Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Turgay Eray, Dekan Yardımcısı ve Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Pınar DEMİRCİOĞLU, Öğretim Elemanları, idari personel, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Tören açılış konuşmasını yapan Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İsmail Böğrekci, eğitimin, hayat boyu işleyen bir süreç olduğunu vurguladı ve öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti.  Prof. Dr. İsmail Böğrekci, “Hayata atıldığınız bugünden itibaren kendinize olan güveninizi, inancınızı ve heyecanınızı kaybetmeden, ideallerinizden vazgeçmeden, zorluklarla karşılaşacak olsanız bile belirlediğiniz bu yolda hedeflerinize ilerlemelisiniz.  Şunu unutmamalısınız ki; sizler sahip olduğunuz birikim ve potansiyelinizle aileniz, ülkemiz ve tüm dünya için umut kaynağımız olacaksınız. Kısa zamanda kariyer basamaklarını hızla tırmanacak ve büyük başarılar elde edeceksiniz.” dedi.

Ardından konuşmasını yapan Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Pınar Demircioğlu, medeniyetin ilerlemesinde büyük paya sahip Makina Mühendisliğinin geniş bir ilgi alanına sahip olup, geçmişte ve günümüzde olduğu gibi gelecekte de bu önemini koruyacak mesleklerden biri olmaya güçlenerek devam edeceğini belirtti.

Mühendislik Yeminini Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Turgay Eray’ın öğrencilerimize okutmasının ardından 2020-2021 Yılı Eğitim-Öğretim Dönemi mezunlarına başarı belgelerinin verildiği tören, kep atma ile sona erdi.