Elektrik-Elektronik Mühendisliği

TEKNOFEST 2021 Katılımımız

Bölümümüz öğrencileri Engin Can AKAR, Osman AVCI, Barış KÖKSAL ve Tolga ULUTAŞ’tan oluşan ve Akademik danışmanlığı Doç.Dr. Yılmaz KALKAN tarafından yürütülen "İRİS" isimli İnsansız Hava Aracı (İHA) takımımız, 13-18 Eylül 2021 tarihlerinde Yunuseli Havaalanı / BURSA’da gerçekleştirilen "2021 Uluslararası Teknofest Serbest Görev İHA" yarışmasının final aşamasına katılmış, bölümümüzü ve üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmişlerdir.

Takımımız projeleri ile TÜBİTAK ve TEKNOFEST’ten maddi destek almaya hak kazanmış ayrıca TÜRK HAVA YOLLARI UÇUŞ EĞİTİM AKADEMİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’nce de desteklenmiştir.

Öğrencilerimizi göstermiş oldukları üstün gayret ve başarılarından dolayı tebrik eder, destekleyen kuruluşlara teşekkürlerimizi sunarız.

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanlığı