Adnan Menderes Üniversitesi

ARAMA

Gerçekleştirilen Etkinlikler

GERÇEKLEŞTİRİLEN ETKİNLİKLER:

16.03.2009: Aydın Atatürkçü Derneği'nde Yrd.Doç.Dr. Dilşen İNCE ERDOĞAN, "Soykırım Kavramı Üzerinden Ermeni Meselesini Konuşmak" adlı söyleşi gerçekleşmiştir.

20.03.2009: Aydın Fen-Lisesi'nde Yrd.Doç.Dr. Dilşen İNCE ERDOĞAN, "Geçmişten Günümüze Ermeni Sorunu", başlıklı konferans verilmiştir.

06.11.2009: Aydın Fen Lisesi'nde Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında Yrd.Doç.Dr. Dilşen İNCE ERDOĞAN, "Cumhuriyetin Anlam ve Önemi" başlıklı konferans verilmiştir.

13.11.2009: ADU Atatürk Kongre Merkezi'nde, Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında Prof.Dr. Ergün AYBARS "Cumhuriyeti Kuran Düşünce" konferans verilmiştir.

04.12.2009: Karşıyaka Belediyesi'nde Yrd.Doç.Dr. Dilşen İNCE ERDOĞAN, "Cumhuriyet ve Türk Kadını" başlıklı konferans verilmiştir.

[ Önceki Sayfaya Geri Dön ]

Bu konu en son 19 Eylül 2022 (15:44) tarihinde okunmuştur
Konu toplam 2109 kişi tarafından okunmuştur.
Adnan Menderes Üniversitesi Ziyaretçi İstatistikleri
Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Site Sorumluları