E-POSTA
Tıp Fakültesi Ana Sayfa
Üniversite Ana Sayfa
 2007-5. Toplantı

Tıp Eğitim Anabilim Dalı'nda görevlendirilen Öğretim Üyeleri, 19.02.2007 tarihinde saat 10.30'da toplanarak Anabilim Dalı’nın çalışmalarını görüşmüşler ve aşağıdaki kararları almışlardır:

1) Anabilim Dalı'nda görevlendirilen Öğretim Üyelerinin yaptıkları çalışmaların Dekan'a sunulacak bir ara rapor biçimine getirilmesi.

2) Anabilim Dalı'nda görevlendirilen Öğretim Üyeleri olarak Dekan'ı ziyaret etme ve bu ziyarette, yeni yönetimin anabilim dalının yeniden yapılandırılması isteklerinin gerçekleşmesine fırsat yaratmaya yönelik olarak Anabilim Dalı'nda görevlendirilen Öğretim Üyelerinin görevden ayrılabileceklerinin ifadesi .

3) Sonraki toplantının 26 Şubat 2007 tarihinde saat 10.30'da yapılması ve bu toplantıda Dekan'a sunulacak ara raporun görüşülerek rapora son şeklinin verilmesi.

Toplam 2911 kişi, Bugün 7 kişi tarafından gezilmiştir.
  Bu site 27 Mart 2009 Cuma tarihinde açılmıştır.
  Teknik Sorumlu : Toros KATILMIŞ (toros@adu.edu.tr)
Bu Sitenin içeriğinden aşağıdaki personel sorumludur
 [ Mustafa Altınışık