E-POSTA
Tıp Fakültesi Ana Sayfa
Üniversite Ana Sayfa
 2007-4. Toplantı

Tıp Eğitim Anabilim Dalı'nda görevlendirilen Öğretim Üyeleri, 15.02.2007 tarihinde saat 14.30'da toplanarak Anabilim Dalı’nın çalışmalarını görüşmüşler ve aşağıdaki kararları almışlardır:

1) Programla ilgili değişiklikler için anabilim dallarından ve staj kurullarından görüş alınmasına yönelik olarak Pınar OKYAY, Feray GÜRSOY, Aslıhan KARUL tarafından hazırlan anket ve ÇEP çalışmalarının tamamlanması.

2) Hayrullah KÖSE ve Semra ERPEK tarafından başka tıp fakülteleri programlarının incelenmesi çalışmalarının tamamlanması.

3) Mustafa ALTINIŞIK tarafından hazırlanan müfredatımız ve programımızdaki ders saatleri dağılım ve toplamları ile son üç yılın başarı durumlarının değerlendirilmesi. Ek olarak programımızın yeniden yapılandırılması konusunda öneri oluşturmak için taslak hazırlanması ve bu taslağın gelecek toplantıda tartışılması.

4) Anabilim dalının yeniden yapılandırılması ve program ile ilgili öneriler konusunun Dekan ile yapılacak görüşmede sunulması.

5) Sonraki toplantının 19 Şubat 2007 tarihinde saat 10.30'da yapılması.

Toplam 2899 kişi, Bugün 2 kişi tarafından gezilmiştir.
  Bu site 27 Mart 2009 Cuma tarihinde açılmıştır.
  Teknik Sorumlu : Toros KATILMIŞ (toros@adu.edu.tr)
Bu Sitenin içeriğinden aşağıdaki personel sorumludur
 [ Mustafa Altınışık