E-POSTA
Tıp Fakültesi Ana Sayfa
Üniversite Ana Sayfa
 2007-3. Toplantı

Tıp Eğitim Anabilim Dalı'nda görevlendirilen Öğretim Üyeleri, 22.01.2007 tarihinde saat 10.00'da toplanarak Anabilim Dalı’nın çalışmalarını görüşmüşler ve aşağıdaki kararları almışlardır:

1) Programla ilgili değişiklikler için anabilim dallarından ve staj kurullarından görüş alınmasına yönelik olarak Pınar OKYAY, Feray GÜRSOY, Aslıhan KARUL tarafından hazırlan anket sorularının gözden geçirilmesi ve yazılacak yazının belirlenmesi.

2) Hayrullah KÖSE ve Semra ERPEK tarafından çıkarılan altı başka tıp fakültesi programındaki derslerin sayı dağılımlarına ek olarak başka birkaç fakülteden de yazı ile istekte bulunulması.

3) Mustafa ALTINIŞIK tarafından hazırlanan müfredatımız ve programımızdaki ders saatleri dağılım ve toplamları ile son üç yılın başarı durumlarının değerlendirilmesi. Bu bağlamda son üç yılın başarı durumları cetvelinde her ders/staj kurulu için ortalamaların da bulunması.

4) Sonraki toplantının 05 Şubat 2007 tarihinde saat 10.00'da yapılması.

Toplam 3095 kişi, Bugün 12 kişi tarafından gezilmiştir.
  Bu site 27 Mart 2009 Cuma tarihinde açılmıştır.
  Teknik Sorumlu : Toros KATILMIŞ (toros@adu.edu.tr)
Bu Sitenin içeriğinden aşağıdaki personel sorumludur
 [ Mustafa Altınışık