E-POSTA
Tıp Fakültesi Ana Sayfa
Üniversite Ana Sayfa
 2006-3. Toplantı

Tıp Eğitim Anabilim Dalı'nda görevlendirilen Öğretim Üyeleri, 12.12.2006 tarihinde saat 10.30'da toplanarak Anabilim Dalı’nın çalışmalarını görüşmüşler ve aşağıdaki kararları almışlardır:

1) Staj kurulu sonlarında alınan öğrenci geri bildirimleri için Ölçme ve Değerlendirme Alt Birimince hazırlanan yeni formların her staj kurulu için dizayn edilmiş biçimlerinin 1.blok staj kurulu sonundan itibaren kullanılması ve 1.-2.sınıflarda ders kurulu sonlarında alınan öğrenci geri bildirimleri için de benzer formların hazırlanarak sonraki ilk ders kurulu sonundan itibaren kullanılması.

2) Başka fakültelere tıp eğitimi anabilim dalı çalışmaları için incelemeye gidecek öğretim üyelerinin inceleme konularının sistematik olarak sıralanması ve bunlarla ilgili ayrıntılı bilgilerin eldesine çalışılması.

3) Fakültemiz tıp eğitimi ile ilgili proje hazırlama çalışmaları için fizik mekan yetersizliğinin bir engel oluşturduğu düşüncesiyle öncelikli olarak, tıp fakültesinin sürekli olarak konuşlanacağı yerin bir an önce belirlenip bir an önce buraya taşınmasının gerekli olduğunun ifadesi. Diğer taraftan güncel sorunların kısa vadeli çözümü için proje çalışmalarının sürdürülmesi.

4) Fakülte kurulunun önerisi doğrultusunda program değişikliği çalışmalarına, başka fakültelerde tıp eğitimi anabilim dalı çalışmalarını incelemelerin ardından başlanması.

5) Sonraki toplantının 28 Aralık 2006 tarihinde saat 10.30'da yapılması.

Toplam 3089 kişi, Bugün 6 kişi tarafından gezilmiştir.
  Bu site 27 Mart 2009 Cuma tarihinde açılmıştır.
  Teknik Sorumlu : Toros KATILMIŞ (toros@adu.edu.tr)
Bu Sitenin içeriğinden aşağıdaki personel sorumludur
 [ Mustafa Altınışık