E-POSTA
Tıp Fakültesi Ana Sayfa
Üniversite Ana Sayfa
 2006-2. Toplantı

Tıp Eğitim Anabilim Dalı'nda görevlendirilen Öğretim Üyeleri, 06.12.2006 tarihinde saat 13.30'da toplanarak Anabilim Dalı’nın çalışmalarını görüşmüşler ve aşağıdaki kararları almışlardır:

1) Tıp Eğitimi Anabilim Dalının yapılandırılması ve yönergesinin hazırlanması çalışmalarının yapılması bağlamında önceki toplantıda alınan karar gereğince;

Prof.Dr. Neriman AYDIN'ın 20 Aralık 2006 tarihinde Antalya'da Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde,

Prof.Dr. Feray GÜRSOY'un 21-22 Aralık 2006 tarihlerinde Ankara'da Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde,

Do.Dr. Pınar OKYAY, Doç.Dr. Aslıhan KARUL ve Yrd.Doç.Dr. Semra ERPEK'in kendilerinin belirleyerek bildirecekleri tarihlerde İzmir'de Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde inceleme yapmak üzere görevlendirilmesi.

2) Staj kurulu sonlarında alınan öğrenci geri bildirimleri için Ölçme ve Değerlendirme Alt Birimince hazırlanan yeni formların her staj kurulu için dizayn edilerek kullanılması.

3) Ders notlarının ve diğer ilgili dokümanların kırtasiyecilerde fotokopi yoluyla kontrolsüz olarak çoğaltılmasının önüne geçilmesi; mümkünse fakültece çoğaltılıp her kurul için ayrı kitap haline getirilmesi çalışmalarının yapılması.

4) Fakültemiz tıp eğitimi ile ilgili proje hazırlama çalışmalarına hız verilmesi ve bu çalışmalarla ilgili olarak 12 Aralık 2006 tarihinde saat 10.30'da toplantı yapılması.

Toplam 3082 kişi, Bugün 2 kişi tarafından gezilmiştir.
  Bu site 27 Mart 2009 Cuma tarihinde açılmıştır.
  Teknik Sorumlu : Toros KATILMIŞ (toros@adu.edu.tr)
Bu Sitenin içeriğinden aşağıdaki personel sorumludur
 [ Mustafa Altınışık