E-POSTA
Tıp Fakültesi Ana Sayfa
Üniversite Ana Sayfa
 2006-1. Toplantı

Tıp Eğitim Anabilim Dalı'nda görevlendirilen Öğretim Üyeleri, 16.10.2006 tarihinde saat 13.30'da toplanarak Anabilim Dalı’nın yapılandırılmasını görüşmüşler ve aşağıdaki kararları almışlardır:

1) Tıp Eğitimi Anabilim Dalı yönergesinin hazırlanması. Bu bağlamda Tıp Eğitimi Anabilim Dalı üyelerinin tıp eğitimi anabilim dalı bulunan üniversitelerde inceleme yapmak üzere görevlendirilmesi.

2) Fakülte Kurulu’nun aldığı karar gereği fakültemiz propedötik eğitim ile ilgili Staj Kurullarında yapılacak düzenlemeler için yöntem belirlenmesi çalışmalarının başlatılması.

3) Tıp Eğitimi Anabilim Dalı web sayfasının Tıp Fakültesi web sayfası içinde oluşturulması, anabilim dalı ile ilgili duyuruların web sayfasından yapılması.

4) Tıp Eğitim Anabilim Dalı'nda görevlendirilen Öğretim Üyelerinden en az birinin TEB Alt-Birim toplantılarına gözlemci olarak katılmaları.

5) Doç.Dr.Pınar OKYAY’ın fakültemiz tıp eğitimi ile ilgili proje araştırmaları için çalışma yapması.

Toplam 2906 kişi, Bugün 2 kişi tarafından gezilmiştir.
  Bu site 27 Mart 2009 Cuma tarihinde açılmıştır.
  Teknik Sorumlu : Toros KATILMIŞ (toros@adu.edu.tr)
Bu Sitenin içeriğinden aşağıdaki personel sorumludur
 [ Mustafa Altınışık