Adnan Menderes Üniversitesi
Kuyucak Meslek Yüksekokulu

Kuyucak MYO Bilişim Konferansına Katıldı

Adnan Menderes Üniversitesi Kuyucak Meslek Yüksekokulu öğrencileri 25 Aralık 2017 tarihinde “ İnovasyon ve Geleceğin Meslekleri”  konulu konferansa katıldı. TÜBİTAK, Adnan Menderes Üniversitesi, Nazilli Ticaret Odası ve  Asımın  Nesli Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ortaklaşa düzenlediği konferansa katılım oldukça yüksekti. TÜBİTAK Bilim Kurulu Üyesi Uluslararası TÜBA ödüllü  Prof. Dr. Hüseyin Arslan'ın konuşmacı olduğu konferans Nazilli Ticaret Odası Konferans Salonu’nda Aydın ve Nazilli protokolünün, Nazilli Ticaret Odası temsilcilerinin, öğrencilerimizin ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.  Dünyada ve ülkemizde gelişen yeni alanları, ileri teknolojileri ele alan konuşmacı Arslan içinde bulunduğumuz dünyanın, 20 yıl öncesine göre bile çok farklı olduğunu belirtti. Bu hızlı değişime genç nüfus oranı çoğunlukta olan bir ülke olarak kolay uyum sağladığımızı düşünen konuşmacı çocuklarımızın, gençlerimizin dünyasında “inovasyonun” çok önemli bir yerde durduğunu belirtti. Öğrencilerimizin oldukça ilgiyle dinlediği konuşmacı Arslan böyle bir dönemde  teknolojiye ve bilişime yatırım yapanların ayakta kaldığını ve yol aldığını ifade etti. Konferans sonunda öğrencilerimiz iş dünyasının temsilcileriyle de sohbet etme fırsatı buldu.