Adnan Menderes Üniversitesi
Turizm Fakültesi

Fakültemizin Başarılı Öğrencileri Sektörün Önde Gelen Firmaları ile Buluşarak Yerinde Gözlem ve Bilgi İmkanı Buldular.

HEM ÖĞRENDİK HEM EĞLENDİK

Fakültemizin başarılı öğrencileri için 13-15 Nisan 2018  tarihlerinde Frs.Okutmanı Alev TOPÇU koordinatörlüğünde ve değerli sponsorlarımız LMX Touristik Türkiye Genel Koordinatörü Serdar Bayraktar, Duru Suites Hotel, Diana Travel, 7 Mehmet, Ic Hotels Airport, Barut Hotels Hemera, Antalya Aquarium, Olympos Teleferik ve Rehber Hüseyin Süren’in katkılarıyla ülkemizin önde gelen turizm şehri Antalya’ya bir inceleme-araştırma gezisi düzenlenmiştir. Düzenlenen bu gezi sayesinde sektöre nitelikli eleman istihdamı için eğitim veren fakültemizin başarılı öğrencileri sektörün önde gelen firmaları ile buluşarak yerinde gözlem ve bilgi imkanı bulmuşlardır.

Antalya Gezi Kapak.jpg